- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég erős gépem volt Vista megjelenésekor és én is azt mondom, hogy vacak volt. A sunyi meglepetésekről nem is beszélve (ugye említettem a WDDM driver kezelést, hasonló volt a directaudio kidobása, amit ugyan a rendszer stabilitással meg magyaráztak, de a felhasználóknak mégiscsak az volt a napi szinten jellemző, hogy nem ment az összes korábbi, népszerű játékban az 5.1-es hang -pl CS:Source, illetve ezzel pl. a Soundstorm-os kártyákat is kiherélték, pedig mekkora királyság volt már azokban a DDL 5.1...- Érdekesség egyébként, hogy a Vista publikus beta-jában még volt directaudio).
De ami nagyon szar volt a Vista-ban (alap, nem SP1) az a memóriakezelés, nem minden géphez idomult megfelelően a prefetch és az volt a jellemző, hogy sokkal többet lassított, mint amennyi érzékelhető javulást okozott volna, ez Win7-re már ki lett javítva (úgy sejtem Vista SP1-re is, de addigra már a többség leírta a Vista-t) és ezekhez jött a korábban írt ipar lassúsága driver-ek, szoftverek tekintetében. Utóbbit még az is tetézte, hogy a Vista-nál már érdemes és egyre szükségszerűbb volt a 64bit-re váltani (4 giga ram már megengedhető volt, és pl. egy Crysis simán benyelte - ha nem volt lapozó fájl, még hibaüzenettel el is tudott szállni játék közben memóriahiánnyal -, pedig még csak nem is max-on futott -mint írtam, jó gépem volt, de nem abszolút csúcs, ergo Crysis közepes beállítások alatt egy picivel volt még élvezhető.
)
És igen, van kék, sőt citromsárga (háttér, kék betűk) halál is van Win7 alatt. Mindketttőhöz volt szerencsém. Utóbbira azt hittem valami bónusz (gyűjts össze 5 kéket egy sárgáért, 5 sárgáért jár egy piros, 5 pirosért egy jó öreg monokróm, aztán majd az olyan gépet, aminek már volt piros, meg fekete, nem szabad bekapcsolni szmogriadóban, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest