Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
igen, az updatek már tényleg idegesítőek kicsit. mondjuk én soha nem hagyom akkor újraindulni mikor ő akar. és igen nem laptopom van, hanem pc-m, ezt meg nem kell cipelni és lezárni bezárni
vista:
akkor nekem csak baromi nagy mázlim volt. nem érzékeltem semmit sem a lassúságából, sem a driverek hiányából, sőt a win7-nél szenvedtem a creative hangkártya vackától, miszerint nincs rá hivatalos driver (vistára se volt, de ott működött legalábbwin7ben meg mindig vacakolt)
jó, új gépem volt, megfelelő memória mennyiséggel, így gyorsan ment a vista, játékok közben sem érzékeltem lassúságot.
jó, írjuk a szerencse oldalára
ugyanakkor stabil volt, egyszer nem fagyott le, nem volt kékhalál, nem kellett újratelepíteni.
mondjuk a win7-el is ez a helyzet szerencséretudom itt már nincs kékhalál de szerencsére nem tudom mi van helyette
zöld? narancssárga?
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest