Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
főleg, ha egy wordben van az ember, akkor azt nem is engedi újraindítani, amíg be nem zárja magát a word, nem? az meg mentésig nem zár be, és azt is le kell okézni...
persze lehet rosszul emlékszem
tévedés jogát fenntartom és ezzel kapcsolatban semmilyen kárért felelősséget nem vállalok! -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
igen, az updatek már tényleg idegesítőek kicsit. mondjuk én soha nem hagyom akkor újraindulni mikor ő akar. és igen nem laptopom van, hanem pc-m, ezt meg nem kell cipelni és lezárni bezárni

vista:
akkor nekem csak baromi nagy mázlim volt. nem érzékeltem semmit sem a lassúságából, sem a driverek hiányából, sőt a win7-nél szenvedtem a creative hangkártya vackától, miszerint nincs rá hivatalos driver (vistára se volt, de ott működött legalább
win7ben meg mindig vacakolt)
jó, új gépem volt, megfelelő memória mennyiséggel, így gyorsan ment a vista, játékok közben sem érzékeltem lassúságot.
jó, írjuk a szerencse oldalára
ugyanakkor stabil volt, egyszer nem fagyott le, nem volt kékhalál, nem kellett újratelepíteni.
mondjuk a win7-el is ez a helyzet szerencsére
tudom itt már nincs kékhalál de szerencsére nem tudom mi van helyette
zöld? narancssárga? 
-
Drenadar
veterán
miért zavaró a restart ennyire? engem nagyon nem érdekel, és kb. mindig kikapcsolom a gépet. kibírom azt a kb. 20-30 másodperc boot időt.
és én se nagyon hallottam olyan érvet, hogy win8ra kellene váltani, de persze az MS-nek jó ha minél sűrűbben veszik az emberek a wineket

amúgy meg rosszul tudom, hogy a win7 is csak egy optimalizált/foltozott Vista?
(#19) pete_21 : szerintem is megváltás volt, de soha nem hitt nekem senki. csak mert a haverjának a haverjának a nővére azt hallotta a haverjának a nővérétől ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
tévedés jogát fenntartom és ezzel kapcsolatban semmilyen kárért felelősséget nem vállalok!