Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te valamit nagyon rosszul tudsz.Én azt írtam,hogy vajon a tízszer olcsóbb vajon mennyivel szól rosszabbul,én csupán erre lennék kíváncsi.És koránt sem biztos,hogy egy high end cucc nagyon jól szól.Próbáld meg ne félremagyarázni a szavaimat.Más 58 dollárét igenis komoly fülest veszek ami tökéletesen megfelel egy mp3 lejátszóhoz.A mostani Sony is amit használok az 15 000ft volt és kifogástalan a hangja.És miért ne hasonlítsam össze egy alaposan túlárazott fülest egy jobb középkategóriással? Avval hasonlítom össze amivel jólesik.Én még nem láttam pici AKG fülest 500 dollárért,mert ilyen nincs.
-
Dave™
nagyúr
Ha túllépsz az AKG, Sennheiser és hasonló neveken, akkor azért nagyon sok mindent lehet venni 58 dollárért, akár BA füleseket is, igaz kínai modellek lesznek. Hangra nem tudom őket belőni, mert én csak az olcsóbb dinamikusakat teszteltem, de még ezek is tudnak meglepetést okozni, hidd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest