- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huntszy
tag
válasz
muszurkefal #40 üzenetére
Témához: szerencsémre édesanyám védőnő, ezért eléggé képben volt a meghatározó első évekről. Meg amikor én óvodás korú voltam, akkor még voltak tényleg szakemberek, pedig kis falusi óvodába jártam. All hail Nyuszi csoport!
Demagóg szerintem. Régen is voltak szar pedagógusok és ma is vannak jók. Ismerek olyat akinek közelébe se kellett volna kerülnie gyerekekhez mégis már vagy 40 éve tolja és szüleim is csak rosszat tudtak róla mesélni (anno is ilyen volt). Ismerek nagyon lelkes, tehetséges fiatal ovónőt és tanárt is akik esetében biztos vagyok, hogy jó kézben vannak a gyerekek.
Az másik kérdés, hogy gyerek nem lett kevesebb de a pedagógusi szakma ki van véreztetve így nem jó pedagógust egyre nehezebb találni hanem simán pedagógust. Ez a régenmindenjobbvót a legelcsépeltebb hülyeség ami létezik szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest