- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Nem hiába panaszkodok...talán valaki járt hasonló cipőben és hátha tud megoldást, hogy úgy tudjam használni a magyarítást, h a billentyűzet nem kavar be.
Mellesleg attól, ha problémám van a játékkal, már nem is játszhatok eredetivel?
150+ eredeti játékom van amikből többet az után vettem meg, hogy a tört verzióval játszottam. És sajnos azt kell mondjam, sok játéknál problémamentesebben fut a tört, mint az eredeti. -
d@vee
őstag
Én egy hete tettem fel a magyarosítást és elkúrta az egész játékot -.-
Először is telepítés után direkt kikapcsoltam az összes modot, amit a magyarítással feltett. Indítom játékot erre nem indul, mert baja lett az irányítás gombkiosztásának. És NEM ENGEDTE EZ A SZAR átállítani...neten keresgélve nem csak nekem akadt ezzel gondom, kiderült. Aztán sehogy sem sikerült emiatt elindítani, mindent próbáltam, végül letöröltem a fenébe az egész magyarítást. Persze törlés után minden gond nélkül indult a játék. Örültem is neki, de kiderült pár perc játék után, hogy a magyarítás önkényesen elkölthetetlen mennyiségű pénzt adott a játékban. Így haza is vágta a kihívás egy jó nagy részét.
Köszönöm annak a seggfejnek aki önnön elhatározásból csalást rak a magyarításba. Attól, hogy 1-2 alak nem tud csalás nélkül játszani, ezt nem kellene mindenkire ráerőltetni, aki leszedi a magyarítást. Hozzáteszem normális helyről szedtem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest