Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
Xigmatek Midgard hazamban ment szet par hete a ventiszabalyozo potmeter. Meg nincs a cucc egy eves, raadasul alig tekergettem..
-
nincsisbéla
aktív tag
"Azért kár hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi..."

-
David93Pecs
tag
Csak hogy egy példát mondjak.
Kb 6éve ha nem több mióta megvan a mostani Logitech billentyűzet+egér kombóm nem az olcsó kategóriából. Tavaly az egér tönkrement,már elég viseltes volt megvolt kopva stb...
Kellett h vegyek egy ujat,szintén Logitech... kb 4hónapos de ez most néz ugy ki mint az 6év alatt,mindenhol ki van fényesedve,feliratok lekopva stb,de szerencsére még megy.
-
válasz
David93Pecs
üzenetére
Szerintem ezt tanítják is, hogy hogyan kell úgy legyártani valamit, hogy pont a gari(vagy már másnap) lejárta után beszarjon.
-
David93Pecs
tag
Igyvan,régen ha vettél valamit akkor az 10-20év mulva is jó volt.
Ma már minden szar,de ezt kivétel nélkül merem mondani...mindent halomra gyártanak.
A hülyevagyok boltból meg nem érdemes már semmit venni,mert az a szartdejódrágán szindróma sajnos.. jópár ismerősöm megszívta az ottvett cuccaival.
mp4,hajszárító,kávéfőző telefon,tv... aztán szépen elküldték gariba és ugyanolyan lett egy hét mulva... -
-
Most pl azon buktam ki, hogy vettem jó drágán egy MSI 7850-et és szar. Pontosabban Black Screen-ezik. Tavaly vettem ASUS Z68-as lapot(másik cikkemben már írtam), másnap vihettem vissza, mert fos volt, ez egy csomó benzinpénz, futár meg 2k azt nem fizetem meg mert: van, hogy nincs baja, nameg mire kijön elviszi, lehet itthon sem vagyok stb... Tavaly lecseréltük a 23!!! éves(de úgy nézett ki, mintha új lett volna) mikrónkat egy új TosHiba(vagy mi a tököm, a "hülyevagyok" boltban volt akcióban), hát az is nagy szar, nem egyformán melegít sem. Vettem Corsair 600T gépházat, ez meg melegbe recseg, mostmegmár a bekapcs gomb led-je sem akar világítani. Hát mi a francot követtem én el életemben, hogy mindig pórul járok? Rendesen fizetem az adókat, nem lopok...
-
Ringman
félisten
válasz
Peter Kiss
üzenetére
most egy 8510w-t nyúzok (előtte t61-em volt), csak 8560w-re v thinkpad w520-ra lenne érdemes váltanom, de kivárom már az újabb, ivy-val és új quadroval/fireproval szerelt sorozatot.
-
Zolaash
senior tag
Szerintem simán szopóágon vagy.
-
Ringman
félisten
régenmindenjobbvolt

egyébként normális laptop egyszerűen nincs, ill nem annyi, mint régen, kb 4 éve volt - mostaniak szerintem kevésbbé jók. elbaszottfelbontás, -billentyűzet, zongoralakk, vékonyságfétis, kurvavastagkijelzőkáva.
-
Z86
őstag
Mik mentek tönkre?
-
EczkE
veterán
Akkor nekem ezek szerint szerencsém van, a mostanában vett cuccaim jól működnek.

szerk.: a Minimmel volt egy kis gond, de ez hamar orvosolva lett.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)