Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Én ezt a kijelzős poént még a Zopo C3-al játszottam el az Auchanba az egyik eladóval. Pont megjelent az S4, és ki volt állítva 180 ezerért, szóltam az eladónak, hogy mondja már meg miért vegyem meg ezt a telefont 180 ezerért mivel jobb mint a többiek. Erre egyből a kijelzője verhetetlen, meseszép, és még hasonlót se adott ki más gyártó, pont elővettem a Zopo-t mellé tettem és mondtam, hogy szerintem ez szebb. Rám nézett (lehet ökölbe szorult az arca is) és ott hagyott.
Amúgy igen az MC5-t erre a socra optimalizálták, sőt ezen a socon jön elő az igazi grafikája, mint mondjuk az n-vidiás játékoknál, ha érzékelik a tegra soc-ot. Mondják sokan, hogy 5"-on nem lehet látni a HD és FHD közti különbséget, akkor lehet velem van a baj mert én nagyon is látom. Igazából a kínai márkák közül ami már FHD az már prémium minőség kivétel nélkül. Amúgy a kínai mániáról annyit, hogy a Sonyról váltáskor barátnőmet a Huawei P6-ra beszéltem rá, eleinte mondogatta, hogy csak nem egy Sony, most meg mondja de jó, hogy nem Sony(félre értés ne essék nagyon szeretem a Sonyt de a pénz sokat nyom a latba), azért a P6 50 ezerért van olyan prémium mint a Sony T, vagy az SP, sőt sokkal átgondoltabb készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Assetto Corsa EVO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy igen az MC5-t erre a socra optimalizálták, sőt ezen a socon jön elő az igazi grafikája, mint mondjuk az n-vidiás játékoknál, ha érzékelik a tegra soc-ot. Mondják sokan, hogy 5"-on nem lehet látni a HD és FHD közti különbséget, akkor lehet velem van a baj mert én nagyon is látom. Igazából a kínai márkák közül ami már FHD az már prémium minőség kivétel nélkül. Amúgy a kínai mániáról annyit, hogy a Sonyról váltáskor barátnőmet a Huawei P6-ra beszéltem rá, eleinte mondogatta, hogy csak nem egy Sony, most meg mondja de jó, hogy nem Sony(félre értés ne essék nagyon szeretem a Sonyt de a pénz sokat nyom a latba), azért a P6 50 ezerért van olyan prémium mint a Sony T, vagy az SP, sőt sokkal átgondoltabb készülék!