- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
A SoC annyira nem erdekel, igazabol mar a 6589-cel sem voltak problemaim, ez meg nagyon karaj, bar annyi pluszt nem ad, max az e-penisnek, hogy nyóóóc magos. a THL t5000 az 5000 mAh-s akku miatt kellene (meg hat 5" FHD - lehet latni, a HD es az FHD kozott a kulonbseget), az iOCean meg azért, mert nagy és szép. Na meg mert iOcean. Szerintem marha premium. (x7-nek olyan kameraja meg hangja volt jacken keresztul hogy az valami beszaras. tavaly nyaron 50k volt, de szebb volt a képe mint az Sony Xperia Z-nek. Kicsit el is nevettem magam a tmobilban, hogy a dzsunkám odabasz neki)
-
rdt89
addikt
Nekem Zopoval kezdődött telefon fronton a kínai készülék mánia, aztán 2 tablet volt meg most ez a telefon.
A 6595-ös procira 40 ezer feletti antutut olvastam, bár tudom, hogy ez promó miatt van de akkor is kíváncsi leszek mit fog tudni, majd ha megveszed csinálsz róla tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest