Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
a monoki polgármester közbenjárására engedték ki állítólag, és monokot nem hagyhatja el az eljárás alatt, a polgármestertől kap önkormányzati lakást.
Ezzel a monoki polgármesterrel szívesen leülnék egyszer beszélgetni, kiváncsi lennék az ő kezdeményezésére a szociális rendszer megreformálása terén. Asszem egy riportban végigvitték a faluján, és vezetés közben beszélt a gondokról, valami oylasmi rémlik, hogy mutogatta a házakat, itt és itt dolgozó ember lakik, miközben elhaladtak az átlagos családi házak előtt, aztán folytatta, hogy itt meg segélyből élnek és ott is, emg ott is, és elgurultak pár győzike-szerű villa előtt....nem lehet kellemes meló ilyen körülmények között célokat elérni. Kicsit Posta Zolira és az autópálya építésre emlékeztet, "Posta úr, miért fáj magának 50 milliárd?"
-
Kobe
veterán
nem tudom, nagyon kezdünk elkurvulni. Én bevállalom, hogy szerintem az esettel ninccs semmi probléma - no, nem abban az értelemben, hogy elismerem az öreg tettét, hanem mindennap történnek szerintem ilyenek. a probléma azzal van, hogy 10 hírforrásból 20 fajta verziót hall az ember, és ezzel lehet szépen megint indulatokat szítani, a paraszt amíg 10 darab uborkán rágódik, nem figyel oda a MÁV-biztosítóra vagy a MÁV-cargora és egyéb mutyizásokra. Szóval éljen a média.
Attrocitások az etnikumok között, mindig lesztek mindig voltak, csak amíg nem kap ugyanolyan hírértéket addig lehet vele fűteni a népet. Tipikus példa erre a kurucon nemrég megjelent cikk, amiben a gárda nem tom milyen családot menekített ki egy erősen barnabőrű övezetből önkényes lakásfoglalók miatt. A tvben összvisz 3 mondattal letudták, családi perpatvarhoz riasztották a gárdát, a kuruc sommás írást hozott le a gárda dicső tettéről és mekkora veszélyben voltak a becsületes magyarok, a helyszínen készített videókon meg az látszik, hogy az említett magyar család - elnézést, nem ismerem tökéletesen a körülményeiket - de nem sokkal élt jobban és más stílusban, "magyarosabban", mint a környék orkjai.....szóval felfújták mindkét oldalról.
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest