Hirdetés

2023. április 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#53) JulWCZar válasza nuke7 (#52) üzenetére


JulWCZar
senior tag

Az a nagy dög Dell SSD nélkül lassabb lesz mint az Air. Azzal meg már egy árban van vele, de egy nagy dög (nem tudom melyik típus, mert kulcsszavakra kerestem, találtam mindenféle XPS-t, meg XPS 15z-t). De a W520-as ThinkPadhez képest is max egy konzumer gép, viszont az ára már a közelében van.

Az meg hogy szerinted tök jól hodozható, egy dolog. Végülis asztaltól asztalig, nem egész nap a válladon hordozva biztos hogy kényelmesen hordozható.

Tömeget nem látok, a mérete nagy, de ami biztos hogy az akksi ideje jóval kisebb lesz, mivel az akkumulátora 56Whr-ás, az Air-ben pedig 50Whr-ás van, és nem 10%-al fogyaszt többet, az fix.

A Sony Z baromi drága, főleg ha 256 GB-os SSD-t akarsz bele. És abban sincs grafika, csak a dokkolóban. Emellett még műanyag is. A kijelző szempontjából tetszik.
De ez egy baromi drága Sony laptop amit már az Engadget tesztjében sem mondtak annyira összerakottnak, és jövőre ugyanúgy nyoma sem lesz a Sony birodalomban, mint a tavalyi Z-nek. A dokkoló meg maximum a most kiadott cuccokkal fog menni, amik ugyanúgy mennek le a WC-n jövőre (mindig ezt csinálja a Sony. Veheted a legdrágább cuccukat, ugyanolyan hitvány sorsod lesz mintha csak egy kazettát vettél volna tőlük). De mindenképp egyéni lesz vele az ember, mert egy marha drága laptop.

Ha pedig olvastad a blogbejegyzést, láthatod, hogy az X220-asoknak 768-as kijelzője van, ezért kiesnek az érdemi felhasználásból.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.