Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
...azért van benne egy-két lényeges, örök és "elévülhetetlen" mondat. Mint ahogy a Bibliának is van legalább egy mondatnyi üzenete mindenki számára. Lehet, hogy mindenkinek más az a mondat ami betalál, de az az írás is örök.
A Te általad kiemelt mondatnak számomra kb az az üzenete, hogy suszter maradjon a kaptafánál. Nyilván akiknek összeállították ezt az esküt, nem rendelkeztek a hólyagkőoperációjának alapos ismeretével ami nagy feladat lehetett annak idején. Ha nem tudod, ne csináld. Ez nem bonyolult.
Az én általam kiemelt mondat is örök és megkérdőjelezhetetlen szerintem. Tisztelem az élet minden formáját, még a magzati életét is. A halál után a test már csak lélek nélküli porhüvely. Akár a tudományt is szolgálhatja.
Persze a szőrszálhasogatást folytathatjátok. Van a teli pohár meg az üres pohár esete. Én személy szerint azokat a dolgokat veszem észre magam körül, amelyek előre visznek, hozzámtesznek, töltenek. A hippokratészi eskü is átmegy a sűrű szűrőmön. Egyes részei azonban fontosak a mai napig.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Micro Four Thirds
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla