- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
Él még a topik?
Vettem egy digitizer hibás GT540et. Mivel ez volt az első droidom, így kedvem támadt nosztalgiázni. Az új érintő már úton, viszont a készülék bekapcsolás után állandóan FC-zik. A launcher be sem jön. Nagy nehezen előhívtam a tárcsázót két fc közt, illetve a wifi és bluetooth, billentyűzet beállításokat. Ennél többet nem tudtam. Ezt mi okozhatja? Valószínűleg gyári rom lett visszatéve, bár az előző tulaj rakott rá CM-et is. Az érintő még olykor működik egyébként. -
Smoker84
tag
Kezdeném ott hogy a mostani rom a telomon 2.1 v20bhundeodexed.max 600mhz es proci,és láttam itt egy kernelupdate-t gondoltam mi baj lehet ha feldobom,előtte persze csináltam egy backupot hátha,nekifutottam,semmi wipe,csak install kernelupdate.zip majd restart,felállt a rendszer gond nélkül mintha misem történt volna,cpu program letölt és ellenőriz mit enged.és 806Mhz ig engedi húzni a procit,ez volt a célom,és sikerült.felhúztam 787Mhz re tökéletesen működik,csak gondoltam megosztom veletek tapasztalataimat.
-
Smoker84
tag
Ma vettem a kicsikére ujj fóliát,de én nem szedtem le a 2-dik réteget amit a kijelzőre helyezés után kellene,jobb ez így és így is tökéletesen használható.frankon működik,tehát aki tervezi a fólia cserét stb,az bátran rajta hagyhatja szerintem,csak a 2 es címkét kell szépen lepucolni róla.
Csak megosztottam tapasztalataimat e téren -
Smoker84
tag
Black rom amiket telepitettem
update1.3b04.zip
update1.4.2.1.zip
patch3_1.4.2.zipÉs ezt is megcsináltam [link]
-
coyote55
őstag
-
Smoker84
tag
Röhögni fogsz poénból kiprobáltam,igen antutval,de fut és átálitja a procit
Root jog ot is kért,nem tudom ha gyári rom nem ad root jogot akkor ez mi ?
-
-
Smoker84
tag
Üdv valakinek nincs meg véletlen az Overclock program ? mert a link nem jó.valaki töltse fel valahova legyen olyan kedves köszönöm előre is.
-
zoliuosz
csendes tag
hi all egy kis információt szeretnék kérdezni 2013 febr 15 én letöltöttem a gyári lg gt540-v20c-mar-10-2011 verziót és le is frissítettem az 1.6-ot most 2.1 es a rom de nem root-ol sehogy sem egyik klikkes megoldás sem megy. kérdésem az hogy milyen rom rootolható és hogy hol tudom az leszedni hogy ne legyen tégla a telefon-ból vagy vissza e lehet már rakni 1.6 ra vagy sem.
Előre is köszönöm válaszotokat.
-
coyote55
őstag
Ezt próbáld meg: [link]
-
zoli0310
csendes tag
válasz
coyote55 #1014 üzenetére
az előző hsz csak véletlen volt...
Még mindig nem jó
Így csinálom:
recovery menüben -> wipe data/factory reset ; yes-delete all user data
az aljára kiírja, hogy DATA WIPE COMPLETEwipe cache partition; yes-wipe cache
az aljára kiírja, hogy CACHE WIPE COMPLETEadvanced -> wipe dalvik cache. yes- wipe dalvik cache
az aljára kiírja, hogy DALVIK CACHE WIPEDtelefon lerak gombbal visszalépek
az install zip from sdcard-> choose zip from sd card->SwiftDroid_2.0_ASIS_recover->yes-install SwiftDroid….
wipe data/factory reset-> yes-delete all user data
az aljára kiírja, hogy DATA WIPE COMPLETEreboot system now
az aljára kiírja, hogy REBOOTING.. és újraindulFirmware verzió 2.1-update 1
Alap verzió 2.6.29
software verzió GT540-V20b-DEC-03-2010Most mit rontottam el?
-
zoli0310
csendes tag
válasz
coyote55 #1014 üzenetére
lassan kezdek begolyózni.
Felmásoltam az általad kapott zipp fájlt az sd kártyára.
Elindítottam a telefont a kis házikóval.
kiválasztottam az install zip from sdcard-ot
majd a choose zip from sd card
az sd-n lévő zipre mentem
a yes-t választottam
reboot system nowújraindul és még mindig 2.1 van
már megint mit csináltam rosszul? -
coyote55
őstag
válasz
zoli0310 #1013 üzenetére
Én vagyok a hibás...
Ha recovery használatával teszel fel új ROM-ot, akkor az "install..." lépést meg kell előznie a következőknek: recovery menüben -> wipe data/factory reset ; wipe cache partition; advanced -> wipe dalvik cache. Ha ezzel végeztél, kezdődhet a telepítés.
Bocs... -
zoli0310
csendes tag
válasz
coyote55 #1012 üzenetére
lassan kezdek begolyózni.
Felmásoltam az általad kapott zipp fájlt az sd kártyára.
Elindítottam a telefont a kis házikóval.
kiválasztottam az install zip from sdcard-ot
majd a choose zip from sd card
az sd-n lévő zipre mentem
a yes-t választottam
reboot system nowújraindul és még mindig 2.1 van
már megint mit csináltam rosszul? -
coyote55
őstag
válasz
zoli0310 #1009 üzenetére
Mit szeretnél?
Joestone ROM-ot, vagy Cyanogen-t?
Ha egy kicsit visszaolvasol, csak úgy röpködnek a különböző ROM letöltési linkek.
A legelső teendőd viszont az legyen, hogy elindítod a recovery-t, és csinálsz a jelenlegi rendszerről egy mentést. Két célja is van: egyrészt a mentéskor a recovery kialakítja a megfelelő könyvtárszerkezetet, másrészt lesz egy alapmentésed, ami bármikor jól jöhet (bár ne legyen rá szükség).
Ha .zip formátumú ROM-ot telepítenél fel, azt mindig az SD gyökerébe kell rakni! -
coyote55
őstag
válasz
coyote55 #1007 üzenetére
Letelt a szerkesztési idő
Ezt a fájlt töltsd le kikapcsolt vírusirtóval és csomagold ki, szintén kikapcsolt vírusirtóval, legfeljebb erre az időre szüntesd meg a net hozzáférést.
Indítsd el az "install_recovery.bat" fájlt. Ha lefutott, a telefon újraindul.
Kapcsold ki a telefont, és a "Home (házikó)"+bekapcsológomb együttes nyomva tartásával kapcsold be.
Ha végeztél, a vírusvadászt kapcsold vissza!
A letöltési link: [link]
Friss, meleg a link, most raktam fel a cuccot a datára -
zoli0310
csendes tag
válasz
coyote55 #1005 üzenetére
sajnos úgy sem jó.
Amikor a telefonon előhozom a kék hátteret akkor ezt írja ki:
Diplay initialized
USB init ept @ 0x6b000
fastboot_init()
udc_start()és ha rádugom akkor ezzel folytatja.
--suspend--
--reset--
--portchange--
--reset--
--portchange--
--suspend--mindegy, hogy xp vagy win 7, mindegyikkel ezt csinálja
-
zoli0310
csendes tag
válasz
coyote55 #1003 üzenetére
Hát ez sem sikerült...
Ha megjelenik a kék háttér a következőt írja ki a telefon:Diplay initialized
USB init ept @ 0x6b000
fastboot_init()
udc_start()
--suspend--
--reset--
--portchange--
--reset--
--portchange--
--suspend--És semmi kapcsolat.
Ha rendes üzemmódban csatlakoztatom, akkor a számítógép kiírja, hogy minden illesztőprogram telepítve, és látom is a telefont.
Én vagyok a balfék?
-
zoli0310
csendes tag
-
zoli0310
csendes tag
Sziasztok,
letöltöttem a .kdz kiterjesztésü Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM -ot.
De ezt hogyan tudom a telefonra feltelepíteni?
Elég sokat visszaolvastam, de nem találom. -
Beyett
újonc
Master JoeStone!
Lenne egy kis problémám,amit itt kicsit hosszú lenne elmondani.
Esetleg msn-t vagy valami hasonlót lehet-e kérni? -
Lijjus
újonc
Hello.
Olyan problémám lenne, hogy újra akartam húzni az egész telefont,(GT540) mert letöröltem róla úgy tünik igencsak fontos dolgokat. A legnagyobb hiba hogy nem müködik a fastboot mód. nekem ha megnyomom egyszerre a kamera és bekapcs gombot semmi különöset nem csinál, normálisan bekapcsol. a download mód müködik viszont használhatatlan a telefon. Nem tudom megnyitni a beállitásokat , böngészőt market és egyéb fontosabb dolgokat.
Hiba üzenettel indul a telefont simkártya nélkül.
Kártyával félpercenként dobja ki a hibaüzenetet. A PC suit és minden egyébb fenn van a gépen fel is ismeri a telefont mindenestül de semmi megoldást nem találtam a problémára.
Kis segítség valakitől nagyon jól jönne, pár tipp egyebek
Köszönöm
Lívia -
Bergo
tag
válasz
babettaervin #991 üzenetére
Üdv!
Ha recovery menüt szeretnél azt csak a V20bhunmod romra lehet rátenni. Azt felteszed a kdz updaterel és aztán a recovery menü. Na onnan már recoveryből elég sok rom telepíthető. -
babettaervin
újonc
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy az lg-en gyári 2.1 V20b rom van és ezt szeretném lecserélni valami újabbra és az szeretném tudni hogy ezen a gyári romon előlehet e hozni a recovery módo hogy onnan feltudjak telepíteni egy másikat vagy fhlessel rákel raki azt ami a blogon is van? kérlek segítsetek ,és esetleg tudnátok ajánlani egy atmbiztos romot ami tuti jól működik . BUÉK Mindenkinek
-
Petya721
csendes tag
válasz
coyote55 #987 üzenetére
Nincs rajta vírusírtó.
Csak tűzfal. Általában nem látogatok veszélyes oldalakatNa mind1 azért köszi a segítséget, azóta kukáztuk úgy néz ki. :/
Be se kapcsol, sőt még a download felirat se jön be... (KDZ updaterrel akartam meg csinálni, a V20c-t akartam rá rakni. eljutott 133.ig és ott megfagyott. Majd levettem és újra rádugtam, akkor megint elkezdte, de mindenféle hibát írt ki. Azóta be se kapcsol... semmi halott... :/
Ha valaki tud rá valamit azt azért nagyon meg köszönném. -
nawaho78
újonc
Sziasztok!
Előszöris köszönöm ,Joestone a munkádat
Az 1.3b04 Black Rom-ot használom pár hete. Nagyon tetszik csak a GPS lassúsága piszkálta a csőrömet.Addig-addig, még fel nem tettem egy másik romot próbára, mert valahol azt írták, hogy piszok gyors a GPS-e.[Itt, wwenigma oldalán találtam] és a próba igazolta az állítást: valóban piszok gyors. Bár egyáltalán nem értek hozzá de elkezdtem keresni a GPS-hez tartozó dolgokat és a két Rom system/etc mappájában található gps.conf fájlt összehasonlítva 2 sor eltérést találtam:
Black Rom:
SUPL_HOST=lge.glpals.com
SUPL_PORT=7275
CM7 Rom:
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
A Black Rom -ban felülírtam mindkét sort a CM7-es két sorával és feltettem így az 1.3b04 Black Rom-ot. Eredmény: 8-10 perc helyett max fél percen belül a GPS üzemkész a "hárombetűs navigációval" méghozzá bent a szobában. -
formengil
tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném!
Van egy LG Optimus GT540-es szépségem. A kijelző érzékenységével vannak gondjaim, általában többször és körömmel kell ráböknöm arra amit meg szeretnék nyitni, ujjbeggyel meg sokszor még nehezebb az érintés. Jelenleg Android 4.0 Ice Cream Sandwitch van rajta (CyanogenMOD 9).Van esetleg valami megoldás az érzékenység problémára?
Nagyon hálás lennék a segítségért!Előre is köszönöm:
formengil -
coyote55
őstag
Nincs meg valakinek joestone "Apnset" progija?
A letöltési link halott, béke poraira...Petya721: kikapcsolt vírusirtóval csomagoltad ki a letöltött állományt? Van a fájlok között olyan, hogy "rageagainstthecage"? Ha nincs, töltsd le újra, és kikapcsolt vírusirtóval csomagold ki és futtasd újra!
-
Petya721
csendes tag
Bocsi hogy megint írok, de most új probléma van,
Miután felrakom az app2sd-t eltünik a superuser jog.
Mi lehet a baj? Most már egyáltalán nem tudom. -
Petya721
csendes tag
Sziasztok.
Úgy néz ki, hogy a probléma megoldódott!
Lefuttattam még1x, és meg csinálta. -
Petya721
csendes tag
Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni hogy a Deodexelt V20b romra App2sd-t hogyan lehet rá rakni?
Mert megcsináltam, Joestone autorootapp2sd-jével és nem lépett vissza a főmenübe, miután elvégezte, hanem csak egy fekete ablak maradt ott.
A telefont újraindítottam, és a ram fogyott. Szóval nem tudom hogy most megcsinálta-e vagy nem? :/
Köszi a választ előre is. -
PCNepper
csendes tag
Sziasztok egy haverom újra akarta rakni a GT540-jét de nem sikerült neki csak az android feliratig jutott. Én tettem rá egy rendszert egy v20xxx-et fastboot-tal de nincs térerő ez miért van vagy hogy lehet helyrehozni?
-
Dzsabi89
csendes tag
Sziasztok, a mobilomon, ez a Rom van fent [ROM][Gingerbread] 2.3.7 | CyanogenMod 7 | SwiftDroid ASIS| Mur4ik (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=927379) ez ment is kb fél évig, csak néha gondok voltak az érintőképernyővel aztán újra raktam és újra pontos lett. Na most pontos, csak az egész érzékelés el van csúszva 1,5-2 centit felfelé !!!
És ebben a Romban nem találtam semmi olyat hogy képernyő kalibráció vagy ilyesmi ... Ezt a romot meg párszor újra raktam recoveryből, de most nem, oldotta meg, gondoltam visszatérek a jó öreg Joestone féléhez, de ha a 0610est akarom recoveryből akkor egyszerűen nem fut le abortal kilép. Így most jelenleg próbálom bogarászni a fórumot és kideríteni hogy most szoftveres vagy hardveres a gond. Ha van valami tippetek vagy már találkoztatok ilyennel és megosztanátok a tapasztalatokat az jó lenne -
Bergo
tag
Szia!
Download módba csak 2.1est tehetsz fel. Ha 2.3ast akarsz akkor mindenképp kell először a 2.1es V20bhunmod rom ami egy módosított rom. Módosított mert felmegy rá a recovery menü. Aztán felteszed a recovery menüt rá. Ez a recovery csak a V20bhunmodra megy fel semelyik másikra! Ha ez megvan akkor recovery menüből felteszed a 2.3ast. Ez úgy megy hogy leszeded a recoveryből telepíthető 2.3ast felmásolod a memóriakártyára és onnan felteszi ezzel minimális a kockázat! Ez a 3 lépés kell ha 2.3ast szeretnél!
1.: 2.1es V20bhunmodot feltenni
2.: recovery menüt feltenni
3.: recovery menüből telepíteni a 2.3ast -
Jkla99
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel módszerrel a 2.3 frissítést is telepíthetem, vagy csak a 2.1-est.
előre is köszi!
Üdv:Jkla -
Bergo
tag
válasz
Narquelion #972 üzenetére
Ez így nem a legbiztatóbb előjel. Pedig a download módra mindenképp reagálnia kellene
Szeretnék ránézni mi lehet vele de gondolom ez nem kivitelezhető. -
Bergo
tag
válasz
Narquelion #970 üzenetére
Nem muszáj rajta hagyni addig. Egy óra múlva próbáld meg kb.
-
Bergo
tag
válasz
Narquelion #968 üzenetére
Tedd fel töltőre mert akkor lehet le is van merülve.
download módnak működnie kell mert ahhoz be sem kell töltenie az androidot.
Nyomva kell tartani a hangerő le gombot miközbe bekapcsolod. Azaz megpróbálod bekapcsolni mert csak a download felirat fog megjelenni -
Bergo
tag
válasz
Narquelion #966 üzenetére
Persze hogy van
Tedd download módba és aztán a kdz updaterrel mehet rá újra a rom -
Narquelion
csendes tag
Halihó adódott egy olyan kis problémám az LG-vel, hogy miközben fel akartam tenni a a recovery engedélyezett 2.1-es romot lefagyott a gép és újra is indította magát és most a telefon levél nehezékként funkcionál leginkább ugyanis bekapcsolni sem akar van rá valami gyógymód?
-
Bergo
tag
Üdv!
Az lg oldaláról tudsz leszedni gyári 2.1 V20B és V20C romotmutatok linkeket is hozzá
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AHUNBK/V20b_00/V20B_00.kdz
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AVDHBK/V20c_00/V20C_00.kdz
A gyári 1.6os is fent van itt:
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AHUNBK/V10c_00/V10C_00.kdz
-
kope10
újonc
Valaki tud abban segíteni hogy a gyári fw-t hol lehet letölteni?
-
GaBoR97
csendes tag
Ezt is sikerült "megoldanom".
Wipe data/ Factory reset kellett csak , és megint tökéletes. -
GaBoR97
csendes tag
Pár hónapja volt a telefonomon ICS , szépen is ment de én visszaraktam Joestone 2.3.4-ét.
Azóta semmilyen romot nem tudok rárakni. Pl. az ICS-t a CWM felrakja , majd mikor betölt kiírja hogy "Alkalmazások frissítése" ezt megcsinálja , utána azt írja , hogy "Alkalmazások indítása". Na itt mindig lefagy és újraindul magától és újra csinálja ezt , ha nem kapcsolnám ki akkor addig csinálja ezt amíg lenem merül a telefon.De másik romnál is ugyan ez van.
Betölt utána lefagy és újraindul , majd megint lefagy , megint újraindul...
Miért csinálja ezt? -
GaBoR97
csendes tag
Sziasztok.
A CWM-ben elnyomtam valamit és ext + swap (vagy mi) jött be. Beállítottam 256mb-t mind2-re.
Ez után leformázta a telefont és a memóriakártyámat.
A telefont csak fastboot és download modban tudom elindítani , mert ha rendesen be akarom kapcsolni akkor az LG logo után nem megy tovább.
Légyszíves segítsetek , hogy mit és hogy kell csinálnom , hogy működjön újra a telefon. -
LilaPerec
újonc
Tudnátok segíteni,már egy hónapja próbálok életet lehelni a telómba, flashelés közben történt a hiba,azóta csak download módom van,mindent megpróbáltam már de nem akar sikerülni, lefut a kdz,kiírja,hogy finish,de csak az android feliratig jut el a telefon,onnan nincs tovább!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bergo
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a V20bhunmod.kdz-t ki csinálta GT540hez?
Azért kérdezem mert érdekelne hogy a V20c romba is szeretném engedélyeztetni a recovery menü telepítését. -
netkoo
senior tag
Hali
hogyan kell hard resetet csinálni? Metr én benyomtam hang le +home +bekapcsolás gomb de Download mode jön be és nem tudok semmit csinálni -
Bergo
tag
Üdv mindenkinek!
Mielőtt ide beírok végignéztem mindent a neten és beszéltem sok emberrel de a hiba nem lett meg ezért itt feldobom a témát.
Szóval a telefon GT540 gyári 2.1es androiddal (nem szeretnék rá 2.3at mert már volt rajta és nem jött be)
A statusbar-t viszont szeretném megváltoztatni. Megkerestem hol található (system/framework/framework-res.apk azon belül res/drawable-mdpi/statusbar_background.9 ez egy 17x25ös png fájl)
Ezt kicseréltem egy ugyan ekkora másik színűre (vízszintes/függőleges felbontás is ugyan akkora 96) szóval mindenbe megfelel és jól is cseréltem ki (total commanderbe átírtam zip-re kicsomagolás nélkül beléptem felülírattam az eredetit majd visszaneveztem) csináltam így a beállítás menü ikoncseréjét is szóval jó a megoldás (bizonyságul itt a menüm ez a gyári 2.1es V20c menüje most nálam http://bergo.uw.hu/screenshot001.png)
Igen ám de amikor ezt a framework-res.apk-t beteszem a másik eredeti helyére rögtön behal a rendszer!
A kérdés hogy miért? Hol a hiba?
Köszönöm a segítséget! -
Defect
csendes tag
Na akkor elnézést ezért a sok Topic-ért az előzőeket aki tudja kérem törölje ha valakit nagyon zavar, elnézést hogy ekkora noob vok. Anno se ment igazán ez a dolog h elérjem a recovery-t most már ez megvan feltettem a cyanogen Mur4ik féle romot.
De ugyanabba a hibába estem mint djRusT van kék forgó gördeszkás robi-m de nem megy tovább, és mivel én nemtudom melyik másik topic-ban kapott választ ezért Coyote ha tudsz megoldást létszi írd le nekem ide vagy PM-be valaki aki tudja mert használnám a telefont!!!!
Kösziii!És téll elnézést a sok hoszt-ért
-
Defect
csendes tag
Na végre sikerült recovery-t tenni a telora (bár hiányolom a felfelé mozgást a menüben xD)
Most az a hibám támadt(persze azután h mindent wipe-eltem) hogy elindítom az install from sdcard-ot rányomok az update.zip-re. Elindul. de a 4. lépésnél megáll pontosabban:
-Finding update package...
-Opening update package...
-Installing update packing...
-Installation aborted. (Ezzel most mia a f@szt tudok csinálni?) -
Defect
csendes tag
Helyesbítek! Elkezdtem újra a root-olást.
Egy újabb kérdés ha CS_Emergency download mode-ban flesh-elem át a romot a Joesone féle V20bhunmod rom-ra akkor a recovery benne lesz és menni fog?UI:A boot animációt már sikerült kijavítanom hála buktagt540-nek.
-
Defect
csendes tag
Sziasztok lekezdtem újra a rootolást. De hiába nincs virusvadászom, nekem valamiért sose jön össze :/
USB hibakereső be van kapcsolva minden driver fenn vna win7-en.
Módosítottam az eredeti rom-ot addig megy. de a root-olást már nem csinálja meg mert a windows vmi hibát ir ki a cmd futása közben is hogy valamiket nem talál.
De ha van valaki pesten aki megtudja nekem csinálni az létszi PM!!!
Addig még próbálkozom anélkül hogy kőműveskednék. xD -
Qwery
tag
Elnézést kérek a két egymásutáni postért, de sajna kifutottam a módosítási időből.
Szóval a kérdéseim:
Ugye CWM 5.* recovery volt fenn. Ezt szerettem volna kicserélni CWM 2.5-re, mivel JoeStone ROMjai nem mennek csak azzal. Tehát... Fastbootból elindítottam, majd valami out of memory hibaüzenetekkel ugyan, de felment. Utána agyalok, hogy nem kellett volna előtte letakarítani az 5.*-t és utána felflashelni a 2.5-öt? Vagy felülírja, és mindenki boldog?
Más: Joestone-nek nem kellett volna még levennie a kezét a 2.1-ről, mert én személyszerint nem vagyok híve a kis gt540 e feletti Androiddal való ellátásának. Viszont vannak a Black romban apró hibák, amik javításra kerülhettek volna (pl.: marketről letöltésnél az álapotsávon fekete alapon fekete betűk olvashatatlanok, és ugyanitt a háttér elcsúszott)
A BROM 1.4-ben az APP2SD-t hogyan lehet elővarázsolni? Ugye grafikus felülete nincs, az SD-men a második primary partíció Ext2, de nem nő a memóriám...
-
Qwery
tag
Sziasztok! Az overclock program, meg egy pár dolog már nem elérhető. Nem tudná ezeket valaki pótolni?
Személy szerint a 1.3-as Black Romot szeretném használni egy kis CPU túlhúzással, de így nem megy a dolog. Köszi előre is! -
idam92
csendes tag
ja még mielött a usb drivert ajánlaná valaki fennt van...nem akarok falnak futni igy is huzza az agyam h emléxem amikor csak megnéztem mi ez a fastboot akkor jó volt most meg nem -.-
de örülnék a megoldásának mert igy nem lesz 2.3 om rajta -
idam92
csendes tag
Hali!eddig minden döccenőmentesen ment amig fastboothoz nem kelett nyúlnom emléxem csak tesztként nézte meg mert mindent az 1 klikkes dolgokkal megoldottam csak a 2.3 as verziő megköveteli a dolgokat szóval én is azzal küzdök hogy nem ismeri fel a telefont csak nem értem miért?? :'(
--suspend--
--reset--
....
igy tovább a bat-ból való megoldást pedig nem értem...vagyis cmd-ből próbálkoztam csak vhogy kicsit zavaros... -
Sebulba
csendes tag
Sziasztok!Nekem nem jelenik meg az eszközkezelőben a fastboot interface.
Gondolom ezért nem tudom telepíteni a recovery -t?!
Mit tehetnék ilyenkor? -
xxxixxx
csendes tag
[link] hát ez nagyon odaver
-
Vadlaz
csendes tag
Hi!
Nekiálltam feltenni a 2.3.7-et, de odáig jutottam, h sehogy sem sikerült a recovery modot előhozni. Így végül egy fastbootos romot tettem fel. (nagy kínkeservesen). Gyanítom, h a készülékkel lehet vmi gáz, mert a bejelentkező képernyőt sem látom soha, sem az LG logót. Szerintetek?
-
djRusT
tag
Üdv
segítséget szeretnék kérni. Adott egy GT540. Mellé egy SwiftDroid_v2.0_ASIS_fastboot /előtte feltettem a v20bhunmod.kdz -t /
Ezt fel is telepítettem fastboot módban, minden rendben fel is ment és el is indul, minden oké, kiírja hogy SwiftDroid, aztán a kék kis android figura begördeszkázik, forog körbe-körbe a nyíl, alatta kiírja hogy "Cyanogen mod 7" és gondolom itt kellene elindulnia a rendszernek,DE ekkor jön a lényeg: vissza ki gördeszkázik a kis android figura és újra be, újra forog a nyíl körülötte...és így tovább, folyton csak ezt ismétli...nem indul el maga az "android".
Mi lehet a baj, mit rontottam el? -
xxxixxx
csendes tag
hali.drivereket telepitetem,minden ok volt ép tettem volna fel a Recovery engedélyezett V20B Magyar romot,mikor kiirt 2 hibát:[COM7] ERROR Dl_AsyncWrite() TYPE_LPARAM_UPGRADE_ERROR_WRITE_TO_FLASH és TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR Error Code = 4008 kiirta hogy finished,azóta a teló semmire nem reagál.se töltö,se usb,se bekapcsolás
ötletek?
-
fabicska
tag
Juj de jó MŰKÖDIK!!!!
Köszönöm a segítséget.
Van pár hibája, pl.:
- nekem nagyon hiányzik az állapotsort lehúzva a Wifi, GPS, Bluetooth közvetlen ki-be kapcsolása.
- nem tudom hogy lehet az alkalmzaásokat SD kártyára telepíteni, pedig ez is nagyon érdekelne.Erre esetleg valami ötlet?
-
St3ven
addikt
válasz
fabicska #930 üzenetére
Ezt kicsomagolva kell az SD kártya clockworkmod/backup könyvtárba rakni.
Ha nincs ilyen könyvtár, először csinálj egy backupot a recoveryben, és tedd az elkészült backup mellé, majd a "backup and restore"-ban restore, kiválasztod a 2.3-as romot, Yes, majd települ.
Tehát ez nem zip-es update, mint a Black ROM, de ugyanúgy a recoveryből települ, csak resore-ral.
-
St3ven
addikt
válasz
fabicska #928 üzenetére
coyote55 kolléga csinált a 0710-esből is recoverys verziót, én azt ajánlom inkább, az a legfrissebb, egyben utolsó verzió Joe-tól.
Előtte-utána hard reset legyen, plusz előtte wipe data, wipe cache, wipe dalvik-cache.
-
fabicska
tag
válasz
fabicska #926 üzenetére
SIkerrr... a probléma forrása ÉN voltam
Én azthittem hogy a Vlack ROM alapja nem a 2.1-es Android hanem a 2.2, de ez már részletkérdés.
Nekem szükségem volna az egyik újabb, Android 2.3.x verzióra, ki is néztem magamnak, de ez sehogy nem akar felmenni, nevezetesen:
Katt Ezen az oldalon a recovery0613.zip-et néztem ki magamnak, azt hogy tudom feltenni?
Kérem segítsetek
-
St3ven
addikt
-
fabicska
tag
Sziasztok
Én is rászántam magam a Black ROM telepítésére, de akadtak problémák.
A fastbbot menübe sikerült telepíteni a Recovery menüt, és fenn is van, meg is jelenik a zöld írásos menü, de innentől se kép se hang.
1. Mikor telepíteném a recovery menüből a friss romot, rá is megyek hogy frissítés zip fájlból, le is futtatja, újraindul, de újra a gyári V20b rom fogad semmi módosítással.
2. Nem tudom mi az az adb/fastboot program, nem találok ilyet pesig sok szükséges programot leszedtem már. Ha tudna valaki egy ilyet linkelni, megköszönném.
Egyelőre ennyi, remélem válaszoltok.
Köszönöm
-
-
benee23
csendes tag
Nekem egy olyan problémám lenne hogy meg csinálom a root-ot plusz az első 3 pontot és van hogy kiírja, hogy system váratlanul megállt. Erre milyen megoldást tudtok?
-
mike150
csendes tag
Hello
Remélem valaki tud segíteni. Az lenne a problémám hogy miután minden driver-t felismert adb-ben is látszik a telefon de mikor rámegyek hogy rootolja látszólag végig fut és újra indul a teló is de mikor megnézem adb shell paranccsal ott marad a $ jel és nem vált át #-re akkor gondolom nem sikerült. a válaszokat előre köszönöm. -
coyote55
őstag
válasz
tomi199409 #914 üzenetére
Nagyon jó!
Nyitsz rendszergazdaként egy DOS ablakot.
Ebben szépen elnavigálsz az SDK "Tools" mappájáig.
Itt található a fastboot.
A telefont kikapcsolod, és a fényképező+bekapcsológomb együttes nyomva tartásával kapcsolod be, majd rádugod a kábelre. Ha ezt eddig még nem csináltad, akkor új hardvert talál a gép, ADB interfész néven. Remélem, Win7-et használsz, ki kell engedni a netre driverért, amit fel is telepít.
Vissza a DOS ablakba, és beírod:
fastboot -w
fastboot reboot
A telefonnak újra kell indulnia -
coyote55
őstag
válasz
tomi199409 #912 üzenetére
Az Android SDK telepítve van?
-
coyote55
őstag
válasz
tomi199409 #910 üzenetére
A "Házikó"+bekapcsológomb együttes nyomvatartásával történő bekapcsolásra mit csinál?
Előtte természetesen kapcsold ki -
coyote55
őstag
válasz
tomi199409 #907 üzenetére
Bekapcsolt készüléknél "Hangerő fel"+"Házikó"+"Keresés" gombokat egyszerre kell nyomni kb. 5 másodpercig
-
coyote55
őstag
válasz
tomi199409 #905 üzenetére
Hard reset is volt?
-
tomi199409
csendes tag
válasz
tomi199409 #903 üzenetére
megcsináltam de ugyan az a hiba
-
coyote55
őstag
válasz
tomi199409 #901 üzenetére
Én igen:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2010 év őszén megszállt a kisördög és elhatároztam , hogy öregecske HTC Winmo -s telefonom lecserélem. Az biztos volt ,...
- Overwatch 2
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Milyen széket vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP Compaq 610 CPU T5870 2 Mag. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapotban. Töltővel.
- Eredeti Dell utazó töltő szett, 65W, D-szériás modellekhez
- Asus-ROG-Strix-G17-G713PV
- HP Victus 16 (Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, 16GB RAM, 512GB SSD, FULL HD 144hz kijelző)
- Fire Emblem amiibo teljes sor eladó egyben!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest