- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokim
csendes tag
Joe 1.3b04 rom van a telómon. Úgy olvastam (de lehet, hogy félre értettem), hogy az 1.4.2.1-ben van új kernel, amiben lehet húzni a procit.
Leszedtem a cpu mastert a marketről. 245-600 között mutatja a processzorom sebességét. És csak lefelé tudom állítani a csúszkán, 600 fölé nem (bár ehhez lehet, valami beállítás is szükséges, amit nem ismerek) -
milu44
aktív tag
-
milu44
aktív tag
apaszka:
Minden cég gyűjt adtokat rólunk ez még talán a jobbik eset mert csak azt nézi merre jár a telefon és hol kapcsolódik wifihez.
De majdnem minden weboldal megjegyzi hogy mikor mit írtál be, mire kerestél rá, mit vásároltál és még sok egyéb információ.
Így tehát ha nem tud az ember róla akkor nem zavaró ugye.
De ha már egtud 1-2 dolgot akkor már idegesítő hogy az ember nem élhet nyugodtan mert mindenhol róla gyűjtenek adatokat.
Mellesleg más oprendszerek is ezt csinálják.tokim:
Biztos hogy húzott mert nekem is most az 1.3b04 van fenn a telómon set cpuval néztem és 787 MHz-en üzemel a procim.
Vannak más procihúzó progik is amivel ellenőrinzi és állítani is tudod. -
milu44
aktív tag
Az összes romot zipként rakod az SD-re és telepíted.
A2.3 egy backupp egy frissen telepített rendszerről így ezt ki kellcsomagolni és a backupp mappába berakni az SD-n és restoreval telepíteni.
Ha restorebol telepítesz akkor előtte csiálj menteést(backup) a jelenlegi rendszeredről mert így létrehozza az SD-re a szükséges mappákat a Restorezéshez.
Én tesztelem a 2.3-at majd ha kijön a javított kamerás változat akkor fogom használni rendszeresen, de 1 hétig használtam és nálam nem volt gond az aksival.swanton:
A 2.3-as rendszerét joe még nem nevezte el.
Az 1.304a egy ojan rendszer mint a telódon van gyárilag és azokkal az appokal csak pluszban máshogy néz ki és a proci is húzva van(amit set cpu-val állítani is tudsz) plussz rootoltis, "2.1-es rendszer"
Az 1.304b egy teljesen csupasz rendszer nincs semmi feleslees program rajta így te döntheted el mit szeretnl rá tenni.
Itt a módosítás a proci felhúzva plusz rootolt és egyedi kinézet. "2.1-es rendszer"
Így tehát a black romnál természetes hogy 2.1-et ír.
Flasht nekem külön lejátszóba nyitja meg(videókat).
De én nem szoktam netezgetni rajta, csak marketot használom meg a GPS-t, és msn ,skype.
Ja és a proci húzva van alapból 600Mhz-ről 700valamennyire nem emlékszem de set cpu-val még tudsz húzni rajta vagy csökkenteni.bajszosmagnu:
Download módban még újra próbálkozhatsz.
A netes frissítést mindenki ellenzi mert sok teló behal rajta.
A szoftver frissítést csináld meg manuálisan, van leírás itt joe blogján a frissítésről.
Csak ne a v20bhun-mod ot rakd fel hanem a szolgáltatód legrissebb romját, ami a frissítési segédletben linkelve is van hogy letudd tölteni.
Ez KDZ-s frissítés. -
swanton
csendes tag
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!! végre sikerült feltennem a black romot és az app2sd-t (asszem). már csak annyi kérdésem lenne hogy az normális-e hogy a telo a (firmware verzió-nál) még mindig 2.1-es verziot ír? bár ez igazából lényegtelen. szóval van-e flash player erre a verzióra és hogy a processzor most akkor gyorsabb lett-e?
-
bajszosmagnu
újonc
Sziasztok.
Software frissítés közben kapcsolódási hiba történt. Most meg sem mozdul bekapcsolás után csak LG logoig jut.
Kérlek segítsetek!!! -
St3ven
addikt
Ah, köszi, így már világos! Tehát ez akkor azt is jelenti, h pl. a 2.3-at ki kell csomagolni, míg más romokat zip-ként kell az SD-re rakni.
Lassan összeszedem a bátorságot, h feltegyem a 2.3-at, még egyszer kösz, h felvilágosítottál.
Látom, Neked az van fent, hogy bírja az akksi? -
milu44
aktív tag
A recovery telepítés az 1 klikkes recoveryvel a legegyszerűbb.
A v20bhunmod-hoz van telepítési segédlet és ott leír mindent hogy hogyan és mivel telepítsd fel.St3ven:
A 2.3-at recoveryből kell telepíteni a restore menüpontal.
A többi romot (pl 2.1 1.3b04 Black rom) recoveryből install zip from sdcard menüvel lehet. -
swanton
csendes tag
először is milu44 köszönöm a választ. de lenne még egy csomó kérdésem:
1) a 2. lépésnél szépen elinditom a telot download módban, azt irja ki hogy "Download Mode". oké de amit linkeltél az jön hogy: "Elvileg a driverek készen is vannak." de ezt honnan tudom. ja és eközben azt is próbáltam hogy pc suite-al próbálom csatlakoztani de nem ment mert azt irta h telefon nem található.2) a 3. lépést gondolom kihagyhatom mivel nekem alapból 2.1 van rajta
3) az egész 4. lépés. a v20bhunmod telepitése
egyenlőre "csak" ennyi kérdésem lenne
köszönöm a választ -
-
milu44
aktív tag
Reco25:
A 2.3-as rendszert kell restorebol telepíteni.
A többit símán recoveryből kell.
A backuppal mented a jelenlegi rendszered SD-re.
A restoreval pedig visza állítod.apaszk:
Idáig is tudtuk hogy a google gyűjt adatot rólunk.
De azt tudtad e hogy szinte minden weboldal gyűjt rólunk adatokat?trojaifalo:
Bocsi de én nem használom a flasht így nem tudok neked segíteni.
De a flash videókat nálam a videólejátszóban külön nyitja meg.swanton:
http://logout.hu/bejegyzes/joestone/joestone_lg_gt540_optimus_muvei/hsz_370-370.html#rel_msgs
A linkelt hozzászólásban mindent összeszedtem egybe és ajánlom hogy a segédletek amik ott vannak azokat olvasd el mert nem hosszúak de televannak képekkel amik segíthetnek neked.Ha valami van akkor én is szívesen segítek amint tudok.
-
swanton
csendes tag
üdv mindenkinek. elõször is gratulálok joestone-nak a sok ujdonságért. szeretnék segitséget kérni a telefonom (lg gt540) 2.1es rendszer frissitésében. már rengetegszer elolvastam ezt és sok hasonlo oldalt de sehogyan sem tudom frissiteni. olyan szinten amatôr vagyok hogy még elrontani sem tudom. ha valakinek van valami jó leirása vagy youtubeos videoja ezzel kapcsolatban olyan nyomiknak mint én az legyen kedves ossza meg velem is. annyit kèrdeznék még hogy ezen a verzion müködik e a flash player.elöre is köszönöm a segitseget.
-
Reco25
csendes tag
apaszka érdekes amit észrevettél!
-
Reco25
csendes tag
Köszönöm a segítséget, milu44 illetve külön joestonak is h tudtatok válaszolni a kérdésemre. Sokat segítettetek vele így már bátran tudom alkalmazni más szolgáltatói készülékeken is mindenféle aggály nélkül, az itt tanultakat
.
De viszont még lenne kérdésem: A recovery menüben ugye a beckup and restore alkalmazás alatt a beckup parancsal tudom menteni az éppen használt romot(módot) az Sd re!? Ha felteszek új modot és nem működik vagy nem stabil(stb) akkor utána azt tudom visszaálítani a restore-val amit beckup-oltam az sd re, ugye? -
apaszka
veterán
-
joestone
addikt
A kártyafüggetlenség nem a romokból jön. A v20bhunmod az egy sima magyar rom amelyik nincsen egyik szolgáltató-ra sem szabva . Bármelyik romot is teszed fel a telefonra a készülék alaplapján beállított szolgáltató kártyáját fogja csak elfogadni.
A szolgáltató romverziók annyiban mások , hogy esetleg tartalmazhatják a szolgáltató speciális egyedi beállításait (email , stb) és persze a kinézet is a szolgáltatóra van szabva . A t-s rom pl t logóval indul ,de ugyanúgy használható vodás telefonon is. -
milu44
aktív tag
A v20bhunmod rom szolgátató független.
De amint felraktad a cayogen modot törlődött a v20bhunmod rom.
A telefonodnak kell kártya függetlennek lennie ahhoz hogy másik szolgáltató kártyáját is tudd benne használni.
T-mobilos romot nem tehetsz vodás telóra például.
De a v20b független és a 2.3-a is joestonénak.
Innentől csak a telefont kell függetleníteni hogy teljesen független telefont kapjál. -
Reco25
csendes tag
Akkor bele is kezdek a második fejezetbe.
Először is az lenne a kérdésem h Joestone által feltöltött Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM, kártyafüggetlen Rom e?( baromi sok hozászolást elolvastam az oldalon és nem leltem választ a kérdésemre). Mert én Vodás télóra telepítettem és ott ugye Voda tiszta sor, de mikor bepróbáltam egy T-s kártyát nem-írt ki semmit a telcsi (h érvénytelen kártya meg stb) hanem csak épp a hálózatot nem találja. (Mondjuk nekem a Cyanogen7 van rajta, lehet befolyásolhatja?) Beállitásoknál-->Vezetéknélkül és h.b-->Mobilhálózatok. Ott ügye kidobálja az összes szolgáltatót. Próbáltam manuálisan és automatán is érzékeltetni a kártyát(szolgáltatóját), de nem csinál semmit. (hosszabb időn keresztül benne hagytam a kártyát, akkor se. sőt újraindítás után se.) A másik h ha 1 T-s mobilra rakom fel a romot akkor az "vodás lesz"(vagy független?) vagy ugyan úgy csak a saját szolgáltatóját ismeri fel, vagy egyiket sem. S ha nem független akkor hasonló(recoveryzett magyar) romot lehet e találni függetlenben.( Ha egyáltalán a romon múlik e a függetlenség. Ez még kicsit homály de gondolom.)Eme témában szeretném segítségeteket kérni. (azért nem Joestonak írtam mert gondolom 1001dolga, és a sok kérdésre nem győz válaszolni.)
Válaszotokat és kiigazításotokat előre is köszönöm!
Phone: LG GT540 Optimus OC'd @ 825MHz
Rom: 2.3.3 SwiftDroid Project/CyanogenMod 7
Kernel: 2.6.29 build #298
Memory: Kingston SDHC 4GB Class 4 -
Reco25
csendes tag
Sziasztok!
Először is új vagyok itt nemrég regiztem, de rengeteget tanultam a hozzászólásokból és JOESTONE leírásaiból. (Ezer köszönet érte mindenkinek, de főképp joestonak)
Én is átalkottam Gt540-esem, egy részét az itt leírtakból egy részét máshonnan(programok szintén vegyes helyről). Elsőnek joestone blogján kezdtem bogarászni és ráleltem minden szükséges információra ami telefon átalakításához kell. Sok időbe telt mire minden kép összeállt a munkamenetről, volt h magamtól volt h másmilyen segítséget kellett kérnem.
Már sajátom illetve 1ik ismerősöm telefonját is moddoltam. De fennakadtam egy problémán amit nem tudok semmilyen módon felderíteni. A magam illetve ismerősöm telefonjával szerencsénk volt. mert mindkettön telefonja Vodás volt.Kövben folytatom h ne legyen 1ben ekkora regény
(végül is innen kezdődik szakmai része) -
Overhaulin
csendes tag
És tudnál linkelni mindent hogy honnan töltötted le? Bocsi, de nagyon kezdő vagyok a témában. Sorry
Bocs hogy ennyit írok, de legfőképpen a recovery telepítésével van problémám. Le tudnád írni hogy mikor mit kell csinálni, és mikor mit kell a telóval csinálni?
-
Overhaulin
csendes tag
Vagy akárki aki ezen túl van, vagy sikerült neki megcsinálni. Vki segítsen pls. Köszi.
-
Overhaulin
csendes tag
Hello kedves Joestone. Ha nem lenne nagy kérés. E-mail címemre tudnál egy "szájba rágós" recovery mód telepítés leírást küldeni?
-
matrixxl
újonc
Felraktam a 2.3- at xperia x8-ra recoveryvel és ki be kapcsol a teló. Tudna vki segíteni?
-
joestone
addikt
válasz
buktagt540 #561 üzenetére
a 0403 készült verziót rakd fel abban már nem lép ki a böngészőből . (ebben a menü gomb hibát feljtettem benne , azaz a menu gomb feloldja a képernyőzárat)
Nagyon el vagyok foglalva a munkám miatt , de amikor van egy kis szabad időm dolgozom a 2.3 -on. Ha lesz újabb hibajavítás publikálásra kerül az új verzió.
-
apaszka
veterán
válasz
trojaifalo #560 üzenetére
http://www.talkandroid.com/12938-download-install-froyo-manually-on-your-droid-incredible/
elsőre ezt találtam!
-
buktagt540
senior tag
felraktam a 2.3 ,de nekem is kilép a böngészőkből.ez miért van?
...megy vissza a black rom.
-
Makra01
csendes tag
Sziasztok!
Nekem most csak annyi lenne a kérdésem. Mi az a program, ami diagramokat csinál a tesz eredményemről
üdv.:
Makra01 -
WRC1
csendes tag
MEGPRÓBÁLTAM FRISSÍTENI A TELÓMAT,ÉS LEFAGYOTT,ÚJRAINDÍT,ÉS CSAK AZ LG FELIRAT JÖN BE.PLZ MIT CSINÁLJAK?
-
dekor
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam Joestone romjait, elég jónak tűnnek, tetszenek is, de szeretném kipróbálni a cyanogen 7-et is mert arról is sok jót hallottam. Szóval letöltöttem innen a recovery-ból való telepítéshez szükséges dolgokat. A SwiftDroid_v1.9_recovery.zip nevű csomag tartalma:
- recovery_clockwork_3.0.2.4_swift.img
- update-cm-7.0.0-GT540-MUR4IK-signed.zip
Ha jól értelmezem a .zip telepítéséhez a 3-as recovery kell nekem viszont a 2.5 van fenn.
A kérdésem az lenne hogy hogyan tudom felrakni a .img kiterjesztésű fájlt? Gondolom ehhez flashelni kell de azt nem tudom hogyan kell. Kell valami extra progi vagy a telóhoz speckó rom vagy ilyesmi? Előre is köszi a segítséget! -
apaszka
veterán
Joy!
Miként áll a 2.3? Már múlt hétre ígértél frissítést!?
Igaz nekem már nem aktuális,mert nincs telóm sem ami jó! De sokan várják biztosan!? -
matthew006
csendes tag
Sziasztok..Nem tudom hogy hiba e vagy csak én nem értek hozzá de nem sikerült szinkronizálni a 2.3-at a facebook-al vagyis a névjegyeket nem tudom leszedni face-röl.gmail szinkron megy....minden gond nélkül megoldás valaki?vagy ez csak azért van mert béta a 2.3? elöre is köszönöm
-
arin2
csendes tag
Csináltam HR-et és aztán Titanium Backuppal mindent visszaállítottam, de ennek ellenére sem mûködik a Dolphin HD a legtöbb oldalnál. Most mit lehet tenni?
Ui.: a 2.3 van fenn.
-
dekor
csendes tag
A gyári microsd volt a telóban, sehogy nem akarta felismerni. Kicseréltem egy 4 gigás microsdhc-ra (cl4) azt egyből felismerte.
Hogyan tudok egyedi skineket tenni a telóra? Joestone blackROM-ja pl elég jól néz ki, de nem találok sehol hasonló kinézetűt. Esetleg valaki nem írna egy leírást a skinek telepítéséről? -
dekor
csendes tag
Segítség!
Eltűnt az sd kártyám. A frissítés után a teló nem ismeri fel a kártyát. Mit tegyek? -
dekor
csendes tag
Na akkor én nagyon el voltam tévedve de már tisztul a kép.
Köszi milu44 és bersekh!
Tehát ha jól értelmezem csinálok egy backup-ot a telómról csak hogy létre jöjjön a könyvtárszerkezet amit a recovery használ, majd ide kell bemásolni a kiválasztott rom-ot ami tulajdonképpen egy backup, és recovery erről állítja fel a rendszert. Ha jól értelmezem.
Közben el is készült a restore. Minden ok! Nagyon gyors 2.1-hez képest!
Mégegyszer köszönöm! -
apaszka
veterán
Tudtok olyan uninstaller progit,amivel lelehet pucolni a felesleges programokat! Goggle maps,és hasonló gyárit! 38 megával indulok! Nem elég ,hogy rossz a telóm!!!
-
milu44
aktív tag
A recovery.zip fájlt ki kell csomagolni.
A recovery menüben csinálj agy backuppot a mostani rendszerről és így lessz egy mappád az SD-n.
Amit most csináltál mentést egy dátumos mappa azt törölheted és ennek a helyére másold a kicsomagolt recovery.zip-et.
Majd a recovery menüben nyomj egy restoret.
Ha végzett indítsd el a telót.
Majd kapcsold ki lépj be recoverybe és nyomj egy factory resetet.
Használd. -
dekor
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a fórum, sok hasznos infó van benne.
Megpróbáltam frissíteni Joestone féle 2.3-ra de valamiért nem sikerült. a 370. hozzászólás alapján csináltam mindent de valahogy mégse sikerült.
Ha minden igaz a recovry-s rom megvan, mert a recovry-ba sikerült belépni. Itt a leírás alapján betallóztam a fájlt, nem tudom mennyi idő elvileg a telepítés, de nekem egy pillanat alatt lefuttatott valamit a teló és aztán vissza a recovery-ba.
Reboot után ellenőriztem:
Ezek szerint még mindíg a gyári 2.1 van fenn.
Szükségem lenne egy kis segítségre illetve felvilágosításra.
Meg lehet valahogy oldani, hogy teljesen lepucolom a telefont és így rakom fel a Joestone 2.3-at? Ha igen, légyszi írjátok le hogyan megy.
Mi a külömbség a rom és a szoftver között?
Ehhez lenne szükségem egy kis magyarázatra, elég sokat olvastam erről az elmúlt pár hétben, de nem igazán találtam egyértelmű választ.
A segítséget előre is köszönöm! -
arin2
csendes tag
A segítséget köszönöm, milu44!
A 2.3-ban nálam a böngészô (a gyári és a Dolphin HD is) a legtöbb oldal betöltése közben egyszerûen kilép. De pl. ennél nem. Ennek mi lehet az oka?
-
bersekh
tag
válasz
trojaifalo #538 üzenetére
Szerintem ne ide írj, hanem a másik fórumba ott többen vannak.
-
bosston
tag
Fent van nálam is a 2.3, köszönet érte minden piros avatáros fickónak!
Azért volna pár problémám: akksiidő nagyot zuhant, dehát ez a procituning miatt gondolom normális, no de nem ennyire... Egy éjszaka alatt 70%-ot esett a töltöttség, pedig ugye aludtam, nem nyúltam a telóhoz. Máshol olvastam, hogy a google maps jelenti a fő okot az akkuidő csökkenésére, úgyhogy le is szedtem, meglátjuk, mi az eredmény. Más: úgy tűnik, hogy az 540-es elhatározta, nem segít a kondizásban, az Endomondo, a My tracks és a Calorie Counter se hajlandó elindulni. A már említett jutyúbos zöld csík nálam is megvan néhány videónál.
Ennyi lett volna a hibabejelentő, még egyszer kösz a fórumozóknak! -
newc73
újonc
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok. Valaki leírná, hogyan kell telepíteni a patch3 -at?
Előre is kösz.
Ha lehet "szájbarágossan" -
bersekh
tag
válasz
trojaifalo #528 üzenetére
Így nem nagyon tudok segíteni ha nem is válaszolsz.
-
bersekh
tag
válasz
trojaifalo #528 üzenetére
gyári 2.1ed van? Vagy van már valamilyen más rom rajta?
-
Makra01
csendes tag
válasz
kiraly1985 #521 üzenetére
Ezt már én is felvetettem, hogy jó lenne ha mindent átpakolna. Nekem is jobban tetszene, de még sajnos nem tudja a 2.3 felismerni az ext, swap partíciókat. Viszont a 2.3 tud alapból telepíteni az sd kártyára, de csak azokat a programokat, amik tudják, ami nem tudja az nem megy oda. Ezért kérdeztem én is, de még nem ismeri fel a particionált kártyát a 2.3, ha lesz ideje joestone-nak, akkor tuti foglalkozik vele.
-
trojaifalo
csendes tag
válasz
trojaifalo #519 üzenetére
Hali
Szeretnék valakitől segítséget kérni hogy hogyan kell telepíteni a 2.3-as androidot a telefonra.
Ha valaki részletesen el tudja mondani hogy mit kell csinálni olyan jó szájbarágósan azt nagyon megköszönném
Az msn címem cristianoronaldo17@freemail.hu
e-mail címem scofield14@freemail.hu
Előre is köszönöm nektek! -
bersekh
tag
Mielőtt elkezded a telepítést végezz biztonsági mentést a backup-al és így az sd kártyán a clockworkmod/backup mappában lesz a biztonsági mentés dátummal elnevezve. Na ebbe a mappába (backup) kell kicsomagolni a recovery.zipet. Ezután recovery módban indítod a telót. A recovery menüben a backup and restore-ra kell rámenni és azon belül a restore, kiválasztod a recovery.zipből kicsomagolt mappát és ezután yes és már települ is a rom.
Én is nemrég raktam fel de mire rájöttem, hogy kell hát nem volt egyszerű. Kértem segítséget is de nem kaptam. Na mind1. Remélem így már sikerül.
-
kiraly1985
csendes tag
Köszi milu, közben rájöttem, hogy hülye vagyok...
viszont még lőném a hibalistát:
sajna a bluetooth headset sem megy.
ill.: youtube nálam olyat produkál, hogy alapból felül van a zöld sáv és ha átváltok HQ-ra (megnyomom a hq gombot) akkor eltűnik viszont ugye rosszabb lesz a minőség. ha ezzel sokat játszom akkor le se játssza a videókat és csak restart segít. másnak nincs ilyen gondja?
K
-
bosston
tag
Hello!
Először is kösz a segítséget, de van egy kis (nagy) gond: a 3. lépésig már eljutottam, megvan a backup, SD-n ott figyel az update.zipre átnevezett recovery.zip, de amikor elindítanám a recovery menüből a 2.3-ra frissítést, az ugyan elindul, de kb 2 másodperc után kivág a menübe, ahol rebootolva ugyanúgy a 2.1 van fent. Mit tegyek? -
kiraly1985
csendes tag
illetve nem tudom, hogy kell jelezni joestone-nak a hibákat, de pl nálam nem megy:
a rezgős visszajelzés műveleteknél, pedig be van kapcsolva a menüben
ill más.: youtube-nál felül van egy vékony zöld csík, ami nem tűnik el,csak ha átváltok HQ-ra. Tapasztalt még valaki ilyet? valami megoldás erre?
Köszi:
K -
kiraly1985
csendes tag
hi,
lehet hülye kérdés, de app2sd működik a 2.3-on?
K
-
Bolond2
csendes tag
Sziasztok! Csak annyi lenne a kérdésem hogy a Ginger0403 a legújabb?
-
trojaifalo
csendes tag
Hali
Szeretnék valakitől segítséget kérni hogy hogyan kell telepíteni a 2.3-as androidot a telefonra.
Ha valaki részletesen el tudja mondani hogy mit kell csinálni olyan jó szájbarágósan azt nagyon megköszönném
Az msn címem cristianoronaldo17@freemail.hu
e-mail címem scofield14@freemail.hu
Előre is köszönöm nektek! -
bersekh
tag
A másik fórumba is írtam már, de azért leírom ide is hátha itt segít valaki:
Felakartam rakni a recoveryt a telefonra, de nem igazán jön össze a dolog. Először is letöltöttem a flasher progit. Előtte felismertettem a telót mindenféle módban. letöltöttem a recovery engedélyezett v20B magyar romot. A leírás szerint flashalni akartam ezt a romot de a végén kiírja hogy:
Update error
Wparam:100
Lparam:6Valaki tudja mit jelent ez a hibaüzenet? Mit nem csinálok jól?
-
arin2
csendes tag
Köszönöm az, instrukciókat, feltettem a joestone-féle 2.3-at.
Egyetlen problémám van:
A telefon nem ismeri fel az sd-kártyát. Amikor a menüben rárakom a kártya csatlakoztatását, nem csinál semmit, csak kiírja, hogy SD kártya előkészítése, aztán meg, hogy biztonságosan eltávolítható. Még a gépről, csatlakoztatva sem lehet olvasni az SD-t. Ez most az oprendszer hibája, vagy a SD-m ment tönkre.
Remélem az előbbi. Mert fontos adatok voltak rajta.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
milu44
aktív tag
Elsőnek hard reset.
1. updaterrel telepíted a
v20bhunmod.kdz
hard reset2.recoveryt telepíted
3.
Recoveryben csinálj backuppot hogy az sd-re elkészítse a mappákat amik kellenek.
az sd-re másolod a 2.3-as romot.
recovery.zip-et kicsomagolod
És a recoveryben a restore menüben restorézod.4.
Factory reset a recoveryből de előtte 1 szer indítsd el a telefont. -
bosston
tag
Sziasztok!
No én is megpróbálkoznék joe legújabb 2.3-ának felrakásával, de még elég új vagyok a témában (1 hete kaptam a telót), úgyhogy a segítségetek kérném, hogy mindent jól értek-e.
Tehát jelenleg egy 1.6-ről 2.1 Balticra (v20d 2010 dec 02, 2.6.29 kernel) frissített Optimusom van. Ahogy én értelmezem, a 2.3-hoz vezető úton:
- elsőként rootolom
- keresek egy recoverys ROMot (Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM)
- letöltöm és futtatom a Recovery Menü Telepítőt
- van egy 2.1 recovery menüs gt540-em, éljen!
- innentől kicsit homály, az utolsó bejegyzés alatti letöltési linken 4 fájl van (2011-03-24.22.36.20.zip, Ginger0403.zip, recovery.zip, ginger2.zip). No ezekkel én mit és hogyan csinálok? Ugye csak a ginger2ről és a recoveryről esik szó, a másik kettő mire kell?
Ha marhaságokat beszélek, akkor bocs, de igazán kipróbálnám ezt a 2.3-at a túlhúzott procival. Még egy kérdés: ez az új rendszer hogyan befolyásolja az akkuidőt?
Kösz a választ előre is! -
milu44
aktív tag
rageagainstthecage-arm5.bin
Ezt a fájlt a legtöbb vírusírtó vírusnak jelzi.
Ez a fájl megtalálható:
-app2sd-ben
-root-ban
-overclock-ban
-recovery-ben
Ez a fájl teljes jogot biztosít ezért jelzi vírusnak a vírusírtó.kdz:
Ebből a formátumból képes az updater feltelepíteni a romot.gyári rom visszarakás:
Lehetetlen mert nem tudjuk hogy a szervizesek hogyan rakják vissza.v20bhunmod.kdz:
Gyári 2.1 plusz recovery engedélyezett.
Így tehát ez szinte gyári rom erre vissza lehet térni ha valaki nagyon szeretne szinte gyári romot használni.A moddolt romokat recoveryből telepítjük.
pl:
2.1 black rom joestone
2.3 rom joestine
2.3 rom Mur4ik 1.8A KDZ-s fájlokat updaterrel lehet felrakni a telefonra.
Akik hiányolták most már működik az 1.4.2-es patch linkje.
Joestone kicserélte újra.Ha valami segítség még kell írjatok és amint tudok válaszolok.
Ha valami segítség még kell írjatok és amint tudok válaszolok.
-
ZiaN
tag
válasz
PihentAgyMan #509 üzenetére
Ne foglalkozz vele, azt a fájlt majdnem minden vírusirtó vírusnak vesz! Ez így normális, mert egy teljes értékű felhasználói jogot ad a júzernek!
-
PihentAgyMan
csendes tag
-
PihentAgyMan
csendes tag
Nod32:rootgt540.zip » ZIP » rootgt540/rageagainstthecage-arm5.bin - Android/Exploit.RageCage.A trójai
-
PihentAgyMan
csendes tag
Nod32:rootgt540.zip » ZIP » rootgt540/rageagainstthecage-arm5.bin - Android/Exploit.RageCage.A trójai
-
PihentAgyMan
csendes tag
Vírusos!
rootgt540.zip
-
arin2
csendes tag
Joestone, gratulálok mindenhez
, és bár én nem értek a témához, gondolom, hogy sokat szenvedhettél vele. Ennek ellenére, nekem problémáim akadtak, mert hogy ezekhez nem értek sokat:
1. probléma: A telefonomat valaki (családtag) előzőleg rootolta, utána unrootolta is, az egyetlen probléma az, hogy most van egy Superuser nevű, nem törölhető programom, emellett a telefon maximális terhelés alatt és akkor is ha abszolút semmit nem csinálok vele (zárolva van) kb. öt percenként újraindul.
2. (nagyobb) probléma: A telómon (T-Mobilos vagyok) eredetileg 2.1 volt. Most szeretném úgy feltenni a te általad alkotott 2.3-at, hogy utána vissza lehessen rakni a gyári oprendszert. Azonban már az első lépésnél megakadtam: Végigpróbáltam a telefon indításához minden létező billentyűkombinációt de sehogy sem jött be a fastboot csak a "download mode", legalábbis ezt írta ki. Úgy láttam, hogy itt már valakinek volt hasonló prroblémája, és ebből gondolom, hogy a telón nincs fastboot, de hogy ezt hogyan lehet áthidalni (mi az a kdz firmware?) azt nem egészen értettem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
trojaifalo
csendes tag
válasz
buktagt540 #503 üzenetére
hali!
Valaki feltelepítette már a 2.3-as androidot?
ÉN szeretném az enyémre felrakni de előbb gondoltam hogy véleményt kérek róla hogy jó-e!
és majd valaki segítsen már légy szíves hogy kell felrakni.
Előre is köszi!
Az msn címem cristianoronaldo17@freemail.hu -
buktagt540
senior tag
sziasztok
felraktam az 1.4 black romot +blackskin+patch3.úgy tűnt h minden ok de amikor le akartam vmit tölteni a marketről az írta ki hogy : invalid package
mi lehetett a probléma?(végül visszaraktam backuppal az 1.3-s romot)
Ja és a joestone által készített 2.3 alkalmas mindennapi használatra?mert zavar h nincs elég hely és ott ugyebár támogatva van alapból az sdre telepítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2010 év őszén megszállt a kisördög és elhatároztam , hogy öregecske HTC Winmo -s telefonom lecserélem. Az biztos volt ,...
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest