Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
Haggyad amugy mikor párszázan olvasnak egy bejegyzést nem éri meg a "szenvedést".1 giga vram annyira a halála amugy mint a 6950-nek.Elfogy a vram és stutter-fesztivál.Egyedül Skyrimezni szoktam,ott mediumon is elfogy a vram és jön az emlitett lagfest,Ugyhogy felnyomtam high-ra,akkor is ugyanugy akad,ugyanannyit.
-
Mokó
aktív tag
Üdv,
Szerintem jobb lene ha linkek egy GPU-Z screenre hivatkoznának kártyánként,most nekem is 6870 van,igazából nem is jó semmire (képet ad).A szememben a1030 a nyerő,mert még ha picit gyengébb is lenne a GPU-ja (nem az) akkor is a több vram bőven kompenzálja.
nem akarok beszólogatni de mind2 kártya ilyen "képet ad" kategória.(nem,nem vagyok gamer nekem ennyi is elég) ha meg már mindenki ideirja,milyen karija van meg miket vált akkor elmondom én is;többet nyúzok egy VLB Ciruus Logic VGA-t,mint bármi mást.2.-ik helyen egy Trident TVGA 8900C.Nah szép napot

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest