Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz Lauda #86 üzenetére

Hát... minap pont a villamoson sikerült a babakocsis kismamára rávágnia a 17-es sofőrjének az ajtót olyan szakaszon, ahol nem kell lámpák miatt sem sietni: leszálltak ketten azon az ajtón, rájuk is rá akarta csukni az ajtót, de visszalökték, aztán a kismama hátrált ki és a babakocsira simán rázárta megint.
    Odamentem a fülkéhez, bekopogtam, hogy megkérdezzem, hova ilyen sietős, hogy se a belső kamerákat, se a tükröket nem ér rá ellenőrizni... elhúzza az ablakot:
    - Mivan?
    - Nem mivan, hanem tessék, és jó napot! De ne aggódj, elmegyek én a végállomásig szívesen, ráérek, az a minimum, hogy az előbbi eset jelentve lesz.
    Az is lett. Balszerencséjére nagynéném ugyan ezen a vonalon vezet, járatszámot és a pontos időt felírtam, nagynéném meg a nevét is meg tudta mondani.

-

Kiskoromban volt, hogy az Ikarus anyámra csukta leszállás közben az ajtót, mikor én már lent voltam (ő meg nem).

tl;dr: történnek ilyen esetek, hogy véletlen (anyám nem igazán láthatta tükörből sem a buszsofőr) vagy sem (fenti villamosos eset), a különbség, hogy exhibicionista világi áldozatként vagy normális hétköznapi emberként reagálja le a szituációt.

• Narxis

nagyúr

válasz Lauda #86 üzenetére

Ha nem igaz akkor Győrfi Pálnak ki kell állnia a kamerák elé és azt mondania, hogy ez nem igaz és pereljék be az mno-t mint ahogy a Jobbik is tette a ripost-tal meg az origo-val és meg is nyerték a pereket. Amíg ez nem történik meg én el tudom hinni, hogy ilyen megtörténhetett.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés