Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz Lauda #44 üzenetére

"Se nem kiugróan rossz, se nem kiugróan jó, működik, kapsz ellátást." Könyörgöm, a kerületi három bőrgyógyászhoz lehetetlenség bejutni, és ezt most szó szerint értem. Két hónapra előre vesznek fel időpontot, és 80%-ban azt mondják, próbálkozzak később, mert elfogytak az időpontok(!!!), vagy pedig még éppen 7-8 hét múlvára kapok időpontot. Na most ez így kiváló, mind a krónikus, még inkább az akut problémákkal. Vagy bemehetek a rendelőbe kivárni, hogy hátha felszabadul 5 perce valamelyiknek, és tud fogadni...

Nekem is van amúgy pozitív tapasztalatom, főleg a sürgősségi ügyekben - szerencsére mindig jól elláttak eddig.

De baromira nem jól van az, hogy tetszőleges szakorvoshoz (akikkel konkrétan dolgom volt mostanában: szemészet, bőrgyógyászat, reumatológia, ortopédia, röntgen) minimum a 3 hét várakozás, de volt már 8 hét, és éppen a bőrgyógyászatra a mai napig nincs időpontom (lásd fent).

"Azért sok mindent elmond, hogy rengeteg magyar jár haza angliából ellátásokra és műtétekre." Olvastam rémtörténeteket, tényleg brutál ha a fele is igaz azoknak a sztoriknak... Meg gondolom, az se smafu hogy olcsóbban megússzák, még a hazaúttal együtt is :U Ilyenkor bezzeg nincs panaszkodás az itthoni lehetőségekre.

• szupermacs

veterán

válasz Lauda #44 üzenetére

Neked jók a tapasztalataid, de lehet, hogy egy vidéki kis kórházba kerülő betegnek már nem annyira. Rendben, tegyék rendbe a kórházat és építsenek stadiont, de miért nem az utóbbi a fontossági sorrendben az első?

Új hozzászólás Aktív témák