Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
nem csak te gondolkozol... 100ezreket fizetek éves szinten tb-be és ha kell valami, inkább magánorvoshoz megyek... pl most pénteken fogászatra: 5ezerért töm az orvos (kimondottan olcsó), de nem jártam még úgy nála, mint itt sztk-s ellátáson, hogy rátömne rendes tisztítás nélkül, majd fogérzékenység, gyulladás, álmatlan éjszakák és húzás
asszony is hozzá jár, mert ő is megjárta már hasonlóan... sőt itt kecskeméten az egyik legmenőbb magánorvossal is megjártuk, aki 6-8 éve már 10ezret elkért egy tömésért, 4-5 órákat kellett nála várni időpontra is és ezeket a fogakat is később húzni kellettsztk-s ellátásra csak háziorvoshoz járok... szerencsére nagyon ritkán... 6-7 éve nem voltam táppénzen
-
válasz
szupermacs
üzenetére
A válasz megtaláható a hozzászólásodban.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Nem kell vidékre menni. Jahn Ferenc, Merényi, Bajcsy - ezekben voltam mostanában (szerencsére csak látogatni), változó mértékben, de lepukkantak.
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Nem tudom, nekik ez az irányuk ami nem mindenkinek tetszik. Szerintem úgy nem is lehet elosztani az állami pénzeket, hogy az mindenkinek jó legyen.
-
válasz
szupermacs
üzenetére
Ezt nem lehet egy tollvonással megoldani, folyamatban van a rendbetétele. Ha megnézzük az összképet nem olyan rossz ám a magyar egészségügy, nekem abszolute jók a tapasztalataim vele. Se nem kiugróan rossz, se nem kiugróan jó, működik, kapsz ellátást. Azért sok mindent elmond, hogy rengeteg magyar jár haza angliából ellátásokra és műtétekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
asszony is hozzá jár, mert ő is megjárta már hasonlóan... sőt itt kecskeméten az egyik legmenőbb magánorvossal is megjártuk, aki 6-8 éve már 10ezret elkért egy tömésért, 4-5 órákat kellett nála várni időpontra is és ezeket a fogakat is később húzni kellett