- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
goto250
újonc
CsontiCar kereskedonel vettem autot, mint johiszemu es jaratlan vevo. 2 ev muszakival es jo muszaki allapotban vettem meg az autot. Ezt mondtak. Kiderult, hogy csak 2 honap muszaki van rajta es a felfuggesztes eletveszelyes allapotban volt. Szerzodeskor alairatnak mindenfele papirt veled, hogy meg veletlenul se tudj reklamalni, es az elado sem a CsontiCar, hanem valami random KFT kulfoldi tulajdonossal. Nagyivben elkerulendo kereskedes!
-
cbr688
senior tag
Gondolkodtam rajta,hogy írjak e valamit is az egész témára, de végülis csak a munkahelyemről van szó
Régen is így volt és most is így van :a humor védjegyünkké vált a használtautó kereskedések között, először csak vicces hirdetés szövegekkel, aztán elindítottuk a facebook oldalunkat ami hamar nagyon kedvelt lett, hitvallásunk lett az hogyha az emberek egy kicsit jobban megismernek, talán szívesebben jönnek hozzánk vásárolni.Mint az egyik legrégebbi tag a csonticarnál bizton állíthatom,hogy nagyon sokat fejlődött a cégünk az autóink minőségét illetően. Megkérnék mindenkit aki még csak nem is vett nálunk autót, de még csak nem is ismer minket, hogy tartsa meg a véleményét magának. Használtautóknál sajnos azért előfordul hogy nem mindegyik tart ki az első szervizig, de az esetek 90%-ban mi vagyunk a legolcsóbbak és kövezzetek meg azért ha pénzt költünk arra hogy szórakozzatok, mindenkinek úgy sem lehet megfelelni... -
törölt tag
alkalmanként használva: eljátszották párszor a német Dukes of Hazzardot, néha egy kicsit Gymkhanaztak vele, esetleg Fast & Furious stílusban legyorsultak valakit az utcán 923857239729 alkalommal váltva, de csak alkalmanként volt használva. teljesen normális, hétköznapi és legális dolog.
-
törölt tag
"...az állandó baromkodás egy idő után inkább komolytalanná tesz és kevésbé humorossá"
a célcsoportnak ez kell, nem felsővezetők fognak náluk kocsit vásárolni, hanem az 1bites parasztok. (elnézést az igazi, földművelő parasztoktól).
amúgy fiatalként én is jártam ebben a cipőben, bedőltem a szarabbnál szarabb szövegeket nyomó kereskedőknek, több olyan lomot is vettem így, amiknek inkább a bontóban lett volna a helyük...
aztán idővel kiismertem az autókat (és az embereket), így ma már csak alapos mérlegelés után, kizárólag magánszemélytől vásárolok. -
alkatraz3000
senior tag
A csonti azt mondta, hogy mindent azonnal fizetve átvesz. Ebben vannak ócska régiségek és lehetnek akar teljesen jo autók. Én szoktam nézegetni, és 1-2 beragadt kocsi van náluk, de amúgy rendszeresen cserélődik a kinálat.
-
bambano
titán
a csonti car olyan autókat kínál olyan vevőkörnek, akiknek nincs pénze. van, akinek erre futja.
ők soha nem mondták, hogy a legjobb autót fogják neked eladni, ők olcsón adnak, azt is meg szokta mondani a csonti, hogy olcsón adnak olyat.én nem vennék tőlük autót, mert szerencsére nem tartozom a megcélzott vevőkörbe. de ettől ez még lehet normális üzlet. szerintem 200-300 ezerért nemcsak autót nem lehet venni, hanem lassan egy rendes garnitúra gumit se.
szerintem nincs ezzel semmi probléma.
-
beefjeez
senior tag
Ez még nem azt jelenti hogy feltétlen szar autót fogsz tudsz náluk venni.
Csak ők a leghíresebbek ilyen téren, biztosan sok eladást köszönhetnek a facebook oldaluknak -
Nálam akkor írta le magát végleg, amikor 1x volt az Égéstérben (Totalcar heti podcast). Jöttek a nepperűzős kérdések - ami ugye általában arról szól, hogy az ember azt se tudja mit akar, vagy x autó közt vacillál - de nem akart/tudott semmi értelmeset válaszolni, ahogy a Kopasz, alias Becsületesnepper szokott, csak a süket szöveg, hogy nézd meg a honlapomon vagy gyere el, oszt' nézd meg mi van, abból vegyél valamit nálam...
-
ezen én is elgondolkodtam mostanában, mert a beépül az emberek fejébe, de alapvetően hírhedt kereskedés.. már a hahu-s leírások sem semmik, ezeket előbb láttam, mint a FB lájkvadászatot.. Próbálják a fiatalos-vicces vonalat hozni, meg azért nem is csinálják rosszul. De nem hozzájuk mennék először autót nézni, sőt!
-
DR|FTK|NG
veterán
Ez megmondja a tutit
http://csonticar.hu/images/lapalja_ezekvagyunk.jpg -
Jhonny06
veterán
Tudtam, hogy valaki be fogja írni, hogy "te is írtál róla, tehát működik a dolog".
Csak ez akkor lenne igaz, ha egy youtube csatornáról van ilyesmiről lenne szó, ami a megtekintésekből szerez pénzt, de ez nem ilyen, mert ebből még nem következik egyenesen az, hogy náluk fogsz vásárolni, sőt.
Pont ez a baj az egésszel, hogy a "vicces" Facebook oldal mögött elveszik az, hogy ők most mivel is foglalkoznak igazából és nem is igazán érdekel senkit, ahogy látom. Szerintem itt bukik az egész.
-
A legrosszabb a kocsik neve utáni CAPS LOOK szövegek.
-
Ennek az egesznek a celja, a hirveres. Mint a bejegyzesed is bizonyitja, tokeletesen eleri a celjat.
-
Jhonny06
veterán
up
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tökéletesen felépített marketing gépezet, vagy mégsem? Van ugye ez a Facebook oldaluk 250 000 követővel, ahova...
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest