- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Milyen a szúnyoghelyzet a balcsi körül?
Napsugár kemping egyébként Balatonszemesen is van aszem..
-
Jhonny06
veterán
Egyelőre úgy néz ki, hogy Fonyódon sikerült foglalni sátras helyet 1200-1500/fő körül, ez lenne az első megálló (Balatonvilágostól indulnánk). Ha Zánkán is lehetne találni hasonlót, akkor meg lenne oldva. Csak ne essen..
-
berzerker83
csendes tag
A tavalyi példámmal tudok esetleg segíteni. A sátras és az olcsó faházas kempingek között alig volt eltérés árban. A sátorhely kb 2000 ft/fő/éj árához képest a plusz 1500-2000 Ft/fő/éj felárban benne volt a tiszta ágynemű, több esetben a faházhoz tartozott a zuhanyzó, stb. Nem kellett sátrat, hálózsákot, polifoam-ot, stb cipelni, nem a szabadban éjszakáztak a bringák, valamint volt kb 2x fél óra plusz idő naponta, amit a sátorállítás/pakoláson nyertünk. Ez főleg reggel jött jól, mert elkerülendő a hőséget, legkésőbb nyolckor már tekertünk a következő városba. 1-2 napos túránál még nincs is gond a sátorral, de ennél több nap esetén már érezhető ezeknek a dolgoknak a súlya is, vmint a konfortérzet is erősebben csökken, ha nem talál az ember rendes zuhanyzót, wc-t, stb..
Am jó móka, 5nap-4éjszaka kombinációval nagyon kellemes volt, délben általában már a parton toltam a hekket.
Ja és amiért nagyon hálás voltam magamnak, hogy rászántuk az időt, és az ajánlott kajáldákat előre bejelöltük a térképen. De télleg mindent, reggeli-ebéd-vacsora-fagyi-sülthalas-lángosost. Ezzel elkerülve azt, hogy egy szikkadt lángossal a gyomorban kelljen álomra hajtani a fejünket.
-
Kasya
nagyúr
Mi a tarsasaggal anno Siofok-Fured-Keszthely-Siofok uton mentunk. Ugyan ismerosoknel szalltunk meg, de mint balatoni gyerek semmi keppen sem ajanlom a satrazast nyilt teruleten (azon kivul, hogy nem is biztos hogy engedett). Raboltak mar ki engem turazas kozben...
Kempinget nem javaslom, mert draga. Annyibol mar szallast is lehet talalni. Nem egy szallashely van, ahol akar csak a kertben egy satorverest is engednek.
De a kerdesedre visszaterve, ha nem akartok semmikepp sem szallast:
Siofokon egy olcso kemping.
Egy halas tó Siófok mellett a szabadban, ahol a lélek sem jár. A tavat elvileg eladták már évek óta egy új tulajnak, de én évekig jártam ide bográcsozni is társasággal. Mai napig nem szólt még senki sem, hogy ne lenne szabad az odajárás. En ezt valasztanam.
Kiláto, fuves placc. Szinten nem egy surun latogatott hely. Aludni egy satrat en lehet felvernek.
Egy villa, ahol altalaban fiatalokat szallasolnak el, vagy legalabbis csoportokoat. A tulajokkal eleg jol meglehet egyezni az arban, barmiben...ha erted hogy ertem.
Maskulonben az Aranyparton tobb idős ember is kiadja a házat, akár kopogni is érdemes lehet. Nem ordogtol valo, sokan csinaljak. -
csipszikutya
senior tag
Tervezzétek meg az utat, hogy kb. mikor/hol akartok pihenni és abba a faluba/városba már most campingbe foglaljatok helyet.
Sátorhely/éj/ifa nem vészes, tisztálkodási lehetöség szintr mindbe van.
Csak sátrat kell cipelni magatokkal.
Jo szorakozást -
tomazin
veterán
A vadkemping tilos a balaton körül és szerintem nem is érdemes megreckírozni.
Vagy érdemes ismerősöket keresni akinek a kertjében elkempingeztek, vagy már most foglalni (ugyanis fájni fog amikor már a 3. helyen mondják azt, hogy sajnos nem fogtok beférni).
Illetve olyan publikus zuhanyzóról ami nem strandon van nem tudok (bár olyan partszakaszról ahol nem kell fizetni is egyre kevesebbről) -
Jhonny06
veterán
up
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Július elejére-közepére tervezünk egy Balaton körbetekerést, kb. 8 - 10 emberrel. A társaság vegyes...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Home server / házi szerver építése
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest