- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
Nálam semmilyen hiba nem jelentkezik mióta fent van az ICS, én flashtool al raktam
fel xperia mini-re.Nem fagy, nem lassú, nem indul újra, normálisan működik a kamera és a led is rendben
van.JB meg így is úgy is lesz, sőt már van is csak még alpha állapotban és csak nyitott bootloader esetén lehet felrakni.
Ha a srácok az XDA-n meg tudják csinálni akkor a Sony is meg tudná, ha akarná.
Úgy tudom hogy a hardverigény sem lett nagyobb az ICS-nél.
-
MaUser
addikt
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
A nyálverők otthon maradnak, mert tudják, a hír baromság, vissza is vonta azóta a Sony. Az SE is 18 hónapos frissítési "garanciát" biztosít, mint az I/O 2011-en aláíró többi gyártó...
-
Mathiassa
tag
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
Még csak 40 perce van fent a hír.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Stanley-B. #20 üzenetére
Fentebb linkelve lett, hogy ez a cikk óta már adott ki hivatalos közleményt a SONY miszerint téves kijelentés volt, és még vizsgálják az ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest