- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogyan kell az atmega lapot 3,3v-ra állítani? Azt látom, hogy ott a jumper, de egyáltalán nem lehet kisilabizálni melyik 2 láb lehet a 3,3v
Köszi!
-
Janaboy
veterán
Örülök, hogy szereztem pár jó percet nektek
Engem meglepett hirtelen mi ez a sok hozzászólás, nem számítottam ilyesmire
És igen, van ilyen, ahogy Zozz is írta.
A legszebb, hogy pl a Convoy S2+-ban (eléggé kedvelt lámpa) is lehet frissíteni a firmwaret.
És itt egy 10 dolláros lámpáról beszélünkAmúgy ezekben már elég komoly LED található (közel ~1000 lumenes fényerővel vagy jóval többel) ha csak egyszerűen villágítana az elég durva lenne
Így például több féle világítás erősítés és módcsoportok, világítások használhatóak.
Például állítható 16 módcsoportos firmware is feltölthető, mindegyik módcsoportban akár 8 féle világítás erősséggel (vagy éppen világossal, mint stroboszkóp vagy S.O.S.).Plusz rejtett menük akkuszint ellenőrzéséhez és persze van amiben a legerősebb fokozat miatt a lámpa akár 50 Celsius fokot is elérhet, emiatt X perc után csökkenti a fényerőt ezzel védve az akkut vagy a ledet.
Majdhogynem végtelenek a lehetőségek
-
ZozzV6
senior tag
Bezony ez már ilyen. És nem csak módcsoportokat jelent egy firmware hanem különböző villogós módokat, akár akkuszint vagy erősebb lámpáknál akár a hőmérséklet kivillogása fokokban és ehhez hozzá állíthatod hogy melegedésre vagy időre vegyen vissza a teljesítményből stb. Oldalsó pillanatkapcsolós lámpáknál még jön az elektronikus gombzár, fokozatmentes fényerő állítás, vagy ha van külön led a kapcsolóban akkor annak a beállítása mikor mit csináljon.
-
Egy évtizede még azon csodálkoztunk, hogy premium autóban fedélzeti számítógép van, lassan pedig már a kotyogós kávéfőzőre is havonta jön a szoftverfrissítés
-
nagylaci32
tag
Mivel ezek a lámpák fényerő szabályozhatók, ezért van bennük ez az elektronika. A gyári programmal ilyesmi fényerő módkiosztás szokott lenni: 100% - 50% - 10% - villogó. Ezt lehet körbe-körbe váltogatni, esetleg ki-bekapcsolni a memóriát, hogy kikapcsolás után az utoljára használt módban vagy a legelsőben kapcsoljon be.
Egy új FW értelme leginkább abban van, hogy képessé teheti a lámpát, hogy sokféle módcsoportból válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Pl: csak 100% fényerő, villogó módok kivétele a loopból, legnagyobb fényerővel kapcsol be és csökkenteni lehet a módváltással vagy legkisebb fényerőn kapcsol be és nagyobb fényerő felé halad. Hardvertől függően képes az akku töltöttségi szintjét kivillogni, stb.
-
cinemazealot
addikt
Tegnap este lefekvés előtt még elolvastam a cikk címét. "Lámpa? Firmware? Á, biztos valami hightech cuccról van szó." Aztán ma utánanéztem, mi az a Convoy lámpa. "Egy zseblámpáról beszélünk? Egy zseblámpa firmware-éről???" Aztán beleolvastam a hozzászólásokba. "Ja, jó, más sem érti."
-
bakter24
őstag
Full laikusként is elkapott az érdeklődés: Mit nyer az ember, ha egy lámpán frissít FW-t? Fényerőt lehet szabályozni, kvázi over/under feszelni, vagy villogásmintákat, vagy mit kapunk a jobb FW-től? Komolyan érdekel, de nem annyira, hogy "olvass utána"-val dobáljatok
Egy sima tömör párszavas válaszban reménykedem
-
Frissítsük a lámpa firmware-ét. Ez nekem beginner power-userként olyan volt, mintha a tölgyfaasztalon frissítetted volna a com interfészt kezelő drivert. Erősen elkapott az olvasáskor az "ez meg mi" érzés lightos kacagással vegyülve. Ennyire szakmai a fórum. Imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok,Ebben a cikkben szeretnék segíteni azoknak, akik szeretnének firmwaret frissíteni a Convoy (vagy esetleg...
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest