Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jamby18

senior tag

válasz D1Rect #1 üzenetére

Francba ;] :O :D
    D1RectRitka szerencsés eset.
    Én pl. őszintén bevallom míg nem volt netem és a PH+Logoutot sem tudtam böngészni, mindig az alapján újítottam,hogy mennyibe kerül az adott hardver, így ugye be lehet esni abba a hibába hogy a VGA-nál játszanak 128bit stb,stb aztán fél évig jó a gép azután pedig fokozatosan venni kell venni a játék igényekből.
    Pl 9800Gt-men épphogy eldöcög még a MW2,Dirt-el és úgy, hogy 1éves a gép, tehát megint fejleszteni kéne,hogy 2010be ne 800*600ba játszak, most pl. a VGA-m átnevezés a procimat nem tudom 200MHznál tovább húzni,pedig mikor vettem a CPU-t már javába volt phenom, és drága is volt mindez mert a 5600+ 24k volt a videokártya pedig 44k.csak ugye akkori alaplapom X2támogatott így maradtak a régi kis Athlonok.... tehát jövőben majd ha helyreáll a gazdaság lentebb mennek a hardver árak és lesz végre munkahelyem akkor a 5850et szeretnék X4es Phenom II 945el,szépen magamtól is össze tudom állítani.

[ Szerkesztve ]

• mephi666

nagyúr

válasz D1Rect #1 üzenetére

ja, hát a válság miatt a vasárak mélyponton vannak... 2éve 60ft/kg áron vették a cégtől a hulladékot, 1éve 5ft/kg volt... most meg 10ft/kg... picsafüstöt nem ér mostanság a vas :(

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés