Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jéghorgászat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Jó kis gép, de az én vasam tuti kevesebbe van mint a tied.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
mephi666
nagyúr
ja, hát a válság miatt a vasárak mélyponton vannak... 2éve 60ft/kg áron vették a cégtől a hulladékot, 1éve 5ft/kg volt... most meg 10ft/kg... picsafüstöt nem ér mostanság a vas
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jamby18
senior tag
Francba
D1RectRitka szerencsés eset.
Én pl. őszintén bevallom míg nem volt netem és a PH+Logoutot sem tudtam böngészni, mindig az alapján újítottam,hogy mennyibe kerül az adott hardver, így ugye be lehet esni abba a hibába hogy a VGA-nál játszanak 128bit stb,stb aztán fél évig jó a gép azután pedig fokozatosan venni kell venni a játék igényekből.
Pl 9800Gt-men épphogy eldöcög még a MW2,Dirt-el és úgy, hogy 1éves a gép, tehát megint fejleszteni kéne,hogy 2010be ne 800*600ba játszak, most pl. a VGA-m átnevezés a procimat nem tudom 200MHznál tovább húzni,pedig mikor vettem a CPU-t már javába volt phenom, és drága is volt mindez mert a 5600+ 24k volt a videokártya pedig 44k.csak ugye akkori alaplapom X2támogatott így maradtak a régi kis Athlonok.... tehát jövőben majd ha helyreáll a gazdaság lentebb mennek a hardver árak és lesz végre munkahelyem akkor a 5850et szeretnék X4es Phenom II 945el,szépen magamtól is össze tudom állítani.[ Szerkesztve ]
-
addikt
tudtommal a crysis-ba nem extra van hanem very high és ultra high
Én P3-as konfigot szerettem volnaRock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...