Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
tudtommal a crysis-ba nem extra van hanem very high és ultra high
Én P3-as konfigot szerettem volnaRock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Jamby18
senior tag
Francba
D1RectRitka szerencsés eset.
Én pl. őszintén bevallom míg nem volt netem és a PH+Logoutot sem tudtam böngészni, mindig az alapján újítottam,hogy mennyibe kerül az adott hardver, így ugye be lehet esni abba a hibába hogy a VGA-nál játszanak 128bit stb,stb aztán fél évig jó a gép azután pedig fokozatosan venni kell venni a játék igényekből.
Pl 9800Gt-men épphogy eldöcög még a MW2,Dirt-el és úgy, hogy 1éves a gép, tehát megint fejleszteni kéne,hogy 2010be ne 800*600ba játszak, most pl. a VGA-m átnevezés a procimat nem tudom 200MHznál tovább húzni,pedig mikor vettem a CPU-t már javába volt phenom, és drága is volt mindez mert a 5600+ 24k volt a videokártya pedig 44k.csak ugye akkori alaplapom X2támogatott így maradtak a régi kis Athlonok.... tehát jövőben majd ha helyreáll a gazdaság lentebb mennek a hardver árak és lesz végre munkahelyem akkor a 5850et szeretnék X4es Phenom II 945el,szépen magamtól is össze tudom állítani.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ja, hát a válság miatt a vasárak mélyponton vannak... 2éve 60ft/kg áron vették a cégtől a hulladékot, 1éve 5ft/kg volt... most meg 10ft/kg... picsafüstöt nem ér mostanság a vas
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
félisten
Jó kis gép, de az én vasam tuti kevesebbe van mint a tied.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest