Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• icemad

nagyúr

Tényleg jó volt olvasni ezt a kis szösszenetet, mert szerintem a legtöbb "melós" volt hasonló helyzetben. Én is voltam így, és nekem is a feleségem segített. Sokkal könnyebb úgy átvészelni a nehéz helyzeteket, ha van egy társa az embernek. Pár jótanácsot még adnék, ha elfogadod.
    1. Kezdj el valami tanfolyamot még, ami passzolhat a jelenlegi pozíciódhoz. Pl kamionos vagy valami logisztikai/raktáros/pénzügyes dolgot. Fárasztó dolog meló mellett/után csinálni, de kifizetődő.
    2. Idegen nyelv tanulás. Ez is hasznos lehet, ha pl más országból jön a kamion, hogy felvegyen árut, stb. Esetleg, ha nektek kell valamit rendelni külföldről, és ezt te eltudod intézni, az nagy szó lesz a főnökségnél.
    3. Munkahelyet keress most is. Meg úgy általában mindig is. Nem akkor kell keresni, amikor nincs, hanem akkor, amikor van. Mert akkor nyugodtan tudsz rajta agyalni, hogy megéri e váltani, nem vagy rákényszerítve, hogy az első ajánlatot elfogadd. Félévente körbe kell küldeni a cv-t a környéken, beszélgetni a hr-esekkel, stb. Hogy pörögjön a neved. Így, ha legközelebb "tényleg" váltani akarsz, akkor ott lesz a neved az első háromban.
    4. Ismeretség... Mindig mindenkivel beszélgess, mutatkozz be, váltsatok pár szót, tegyél jó benyomást. Ha jön valaki, aki külsős, vele ugyanúgy, sosem tudhatod, hol szabadul fel egy jobb hely. És lehet, hogy pont te kellesz majd oda.

Új hozzászólás Aktív témák