- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Tényleg jó volt olvasni ezt a kis szösszenetet, mert szerintem a legtöbb "melós" volt hasonló helyzetben. Én is voltam így, és nekem is a feleségem segített. Sokkal könnyebb úgy átvészelni a nehéz helyzeteket, ha van egy társa az embernek. Pár jótanácsot még adnék, ha elfogadod.
1. Kezdj el valami tanfolyamot még, ami passzolhat a jelenlegi pozíciódhoz. Pl kamionos vagy valami logisztikai/raktáros/pénzügyes dolgot. Fárasztó dolog meló mellett/után csinálni, de kifizetődő.
2. Idegen nyelv tanulás. Ez is hasznos lehet, ha pl más országból jön a kamion, hogy felvegyen árut, stb. Esetleg, ha nektek kell valamit rendelni külföldről, és ezt te eltudod intézni, az nagy szó lesz a főnökségnél.
3. Munkahelyet keress most is. Meg úgy általában mindig is. Nem akkor kell keresni, amikor nincs, hanem akkor, amikor van. Mert akkor nyugodtan tudsz rajta agyalni, hogy megéri e váltani, nem vagy rákényszerítve, hogy az első ajánlatot elfogadd. Félévente körbe kell küldeni a cv-t a környéken, beszélgetni a hr-esekkel, stb. Hogy pörögjön a neved. Így, ha legközelebb "tényleg" váltani akarsz, akkor ott lesz a neved az első háromban.
4. Ismeretség... Mindig mindenkivel beszélgess, mutatkozz be, váltsatok pár szót, tegyél jó benyomást. Ha jön valaki, aki külsős, vele ugyanúgy, sosem tudhatod, hol szabadul fel egy jobb hely. És lehet, hogy pont te kellesz majd oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest