Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

elithun őstag válasz  Demizson92

üzenetére Demizson92

üzenetéreAz ilyen hírek valahogy sosem illenek bele abba ahogy a játékmechanika működik. Felesleges betörni bárhova is Pokemonért, hiszen 200 méterről is ugyanannyi esélyed van elkapni. Ezek csak felfújt hírek, hogy meglovagolják a hypot. A cím helyesen: "Meghalt egy tinédzser, mert betört egy magánterületre." 
- 

#75376384 törölt tag válasz  Demizson92

üzenetére Demizson92

üzenetéreAki ennyire ostoba az Fb messenger közben is vígan kisétál az autó elé. 
 Nem is értem az ilyen híreket. A játékban, ha megjelenik a kijelzőn egy pokemon az embert onnan vígan be tudja fogni. Nem kell emiatt bárhova betörni.
 Annyi előfordulhat, hogy a lábnyomokat követték (ami ki van kapcsolva/bugos) és egy hatalmas palotába törtek be (amit erősen kétlek).
- 

Demizson92 aktív tag Ujabb szornyuseg: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/meghalt-egy-tinedzser-a-pokemon-go-miatt/ Bocsi mobilrol nem tudom a linket letrehozni  
- 

lm83 őstag Na ebben az offline térképes dologban segítsetek nekem kicsit. 
 Ezt a google mapsban kell letöltenem?
 Alapban nem látok ilyen opciót, csak ha rákeresek valamire.
 Szóval keressek rá a falura, városra? aztán utána letöltés?Mondjuk most így nem vészes hétfő óta 20 mega ment el. Mindennap kb 3x sétálok picit a faluban pár háznyit ahol tudom megjelennek mindig a pokemonok, de ennyi. Más nincs is itt, semmi "érdekesség" ahonnan labdát és egyéb cuccot lehetne szerezni. 
 Gondolom majd visszamegyek pestre ott jobban eszi majd...
- 

-Faceless- őstag Hivatalosról nem hallottam, de mivel a korlátozott internetem sebessége 10-15kb/s, és a város ahol közlekedek offline 250Mb, így mivel szinte tökéletesen megy az alkalmazás kb. 99%-os magabiztossággal mondom, hogy megy offline térképről. 
 Alkalmazás indításkor is a letöltött városok azonnal betöltenek késés nélkül csak a pontokra kell várni.Enyhén viszont bugos, azt vettem észre, hogyha wifin vagyok minden rendben van, viszont a korlátozott neten néhol szeretne 3D épületeket betölteni, és kékes vibráló foltok jelennek meg a helyükön. Nem zavaróan vibrál, csak azért észrevehető. Ma sétálgattam kicsit fel-alá, és volt olyan tér ahol bekapcsoltak három hívó modult egyszerre. Körülbelül 5 perc múlva kerékpárral érkeztek a játékosok, és megtelt a környező összes pad, illetve a közeli kocsma. 
- 

zsola32 őstag az offline térkép lehet hogy tényleg jótékony hatássak van a telefonra. 
 a mobilnet 2 óra alatt, 8-9 megát evett csak, ami már nemolyan rossz.
 az üzemidő is talán valamennyivel több lesz.a settings fül alatt van egy battery Saver, edig nem volt bekapcsolva, holnap tesztelem... 
- 

elithun őstag válasz  -Faceless-

üzenetére -Faceless-

üzenetéreElvileg az offline térképeket nem tudja hasznosítani az app. Van esetleg valami hivatalos kimutatás arról, hogy mi lehet az igazság? 
- 

zsola32 őstag válasz  -Faceless-

üzenetére -Faceless-

üzenetéreezek jó hírek, ma délután ismét bevetjük magunkat a rengetegbe 
- 

M0RGI őstag válasz  DrTechnoid

üzenetére DrTechnoid

üzenetére- 
- 

scyllafren senior tag AR mode (ennel a jateknal) csak feature, sokkal normalisabb kikapcsolva (es kevesbe veszelyes masokra es sajat magara a jatekos) . A battery savert bekapcsolva ha a telefon fejjel lefele van, akkor a kepenyot elsotetiti, igy szinte nem fogyaszt (az S7-em AMOLED-je). Akik olyan hulyek, hogy bemennek olyan helyekre, ahova nem kellene, azoknak: Amelyik pokemont latod, azt mar el lehet kapni onnan ahol vagy. Ha nem latod, akkor egyaltalan nem biztos, hogy a felcsapodo levelkupacban(animacio a terkepen) barmi is lenne. A leghatekonyabb keresni egy 2-3(-4-5-6) egymast fedo pokestopot, bedobni 1-2 pokelure-t (ha van), bekapcsolni egy incense es lucky egg-et, es pokemon galore  Az en modszerem: minden pokemont insta evolve ha megvan hozza a cukorka, egyebkent bedaralni Profnal. Kivetel persze a kedvenc pokemonok. A jelenlegi statjaim: 250 elfogott pokemon, 234 meglatogatott pokestop, lv 14, es csak 10 pokemon a hatizsakban.  Valamint vesz esetere ma erkezik egy 26000 mAh power brick  
- 

Xaels félisten US-ben a T-Mobil csinált Pokémon Go-hoz csomagot. A készülék merülni fog. Ki kell menni a szabadba, mennie kell a GPS-nek mint egy navinál és a Pokéstopokat, a GYM-eket és a Pokémonokat pedig szerverről generálja ezért is eszi a netet. Jó időben magas fényerő is kell mellé mert ugye alapból nem megy másképp az alkalmazás csak ha előtérben fut. P8 Lite-nál az AR mód sem működik, hisz a gyro szenzor hiányzik belőle. 5. szinttől nem a szörnyekre pályázhatsz, hanem a GYM-ekre. Akkor választhatsz csapatot/színt és onnantól harcolhatsz az edzőtermekért illetve rakhatsz be saját Pokémont. 
- 

zsola32 őstag nos 
 kipróbáltuk családilag, kb. 2 órát pörgettük pécs belvárosában.
 a tapasztalataim vegyesek, azaz egy picit bimbibe lóg a fejem - fejünk)
 azt még valahogy feldolgozom, hogy Huawei p8 lite, 2 óra alatt 25 százalékra merül, de mellette 17 mb mobilnetet is sikerült megennie.
 a két óra alatt, 2-es szintre sikerült feltornáznunk magunkat, 5-től lehet a "szörnyekre" is pályázni, ha jól értem a játékot.
 ha ez így van ahogy gondolom, 3-4 nap játékkal elmegy a 200 megás mobilnet nagy résza, amit sajnos aranyárom mér a szolgáltató. (tréhome)
 külföldön nem tudom mi a helyzet, de gondolom nem ennyire lehúzós a dolog mint nálunk.nálam ezért felejtős a játék, pedig nem rossz elfoglaltság. 
 (ja rajtunk kívül 5 játékost számoltunk, ebből 2 családilag nyomta)végszó: javasolnám a szolgáltatóknal a Pokémon díjcsomag bevezetését, "jóárasítva" 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest