Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Hivatalosról nem hallottam, de mivel a korlátozott internetem sebessége 10-15kb/s, és a város ahol közlekedek offline 250Mb, így mivel szinte tökéletesen megy az alkalmazás kb. 99%-os magabiztossággal mondom, hogy megy offline térképről.
Alkalmazás indításkor is a letöltött városok azonnal betöltenek késés nélkül csak a pontokra kell várni.Enyhén viszont bugos, azt vettem észre, hogyha wifin vagyok minden rendben van, viszont a korlátozott neten néhol szeretne 3D épületeket betölteni, és kékes vibráló foltok jelennek meg a helyükön. Nem zavaróan vibrál, csak azért észrevehető.
Ma sétálgattam kicsit fel-alá, és volt olyan tér ahol bekapcsoltak három hívó modult egyszerre. Körülbelül 5 perc múlva kerékpárral érkeztek a játékosok, és megtelt a környező összes pad, illetve a közeli kocsma.
-
Xaels
félisten
GPS azért kell mert ugye ahogy te mozogsz úgy mozog a karakter is, valódi térképre levetítve. A maps sem megy csak mobilnettel...
A Pokémon adatlapnál jobbra-balra húzva tudsz lapozni. Szvsz betölti az összes meglévő pokémonod és azért csinálja. S6-on is brutál mód tud lassulni ott.
-
elithun
őstag
Kipróbáltam, az eddigi tapasztalatok: itt Szegeden szépen vannak tartalmak (pokéstopok, gymek). Viszonylag értelmes berkekben meríti az akksit, és az adatforgalmamat se dobta meg nagyon (~3 óra alatt 15MB-ot használt el, de még csak barangoltam és elfogtam a közelben lévő pokémonokat).
Maga a játékélmény nekem hozza az elvártat, el lehet vele lenni.
Ami negatívum, hogy kicsit pontatlan a helymeghatározás és nem értem miért kötelező a GPS használata (értsd, ha van mobilneted, akkor is muszáj a GPS-nek mennie. Így szerintem csak hosszú távon jobban szívja az akksit). A másik negatívum, hogy lehetne picit jobban optimalizálva: nálam a pokémon adatlapjainál egy picit röcög a teljesítmény, amit igazából nem úgy tűnik, hogy bármi igazolna (egyetlen 3D pokémon van a képen, háttérben meg a térkép).(#58) 8th
Mert téged nem érint? Komolyan nem értem mit kell ezen ekkorát parádézni, mint amit te és még néhány Nostradamus csinál.
Aki zombi lesz ettől az enélkül is a földet nézné és a kavicsokat rugdosná. Aki meg belehal az meg ugyanennyi eséllyel indult minden más tevékenységbe is, hiszen feltételezhető, hogy ott is könnyen elterelődne a figyelme...
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Aki zombi lesz ettől az enélkül is a földet nézné és a kavicsokat rugdosná. Aki meg belehal az meg ugyanennyi eséllyel indult minden más tevékenységbe is, hiszen feltételezhető, hogy ott is könnyen elterelődne a figyelme...