Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Hivatalosról nem hallottam, de mivel a korlátozott internetem sebessége 10-15kb/s, és a város ahol közlekedek offline 250Mb, így mivel szinte tökéletesen megy az alkalmazás kb. 99%-os magabiztossággal mondom, hogy megy offline térképről.
Alkalmazás indításkor is a letöltött városok azonnal betöltenek késés nélkül csak a pontokra kell várni.Enyhén viszont bugos, azt vettem észre, hogyha wifin vagyok minden rendben van, viszont a korlátozott neten néhol szeretne 3D épületeket betölteni, és kékes vibráló foltok jelennek meg a helyükön. Nem zavaróan vibrál, csak azért észrevehető.
Ma sétálgattam kicsit fel-alá, és volt olyan tér ahol bekapcsoltak három hívó modult egyszerre. Körülbelül 5 perc múlva kerékpárral érkeztek a játékosok, és megtelt a környező összes pad, illetve a közeli kocsma.
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Háztartási gépek
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Battlefield 6
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- BestBuy topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest