Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryan051992
tag
Minden szép és jó de sejna nekem a második képnél tovább nem lehet menni!
-
merkerik
csendes tag
9500gt-m van egy egyik modszerrel se tom allitani a ventilator sebesseget
-
Black Dragon
addikt
Én Riva Tunert használok és tökre könnyű volt beállítani és használni méginkább, szerintem ez a legjobb venti vezérő progi
-
Llew
senior tag
Hali!
Létezik, hogy a későbbi Riva verziókkal ez a módszer nem működik? Lejátszottam mindent, de ugyan úgy max-on pörög. Próbáltam a másik módszert, de a +-o probléma miatt a 2.11-es verzióval az se kivitelezhető. Ráadásul ha változtatok valamit, akkor a monitoring azt jelzi, hogy 0%-on pörög a venti, de gyakorlatilag ugyan úgy 100%-on megy, mint előtte. Galaxy 8800GT a kártya. Lehet, hogy annak nem vezérelhető semmi képen a fordulata?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
kételkedem
addikt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
- = Zk = -
félisten
ennek örömére ment PriWII" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
YencYke
tag
Sziasztok! Nekem a Tmin érték állandóan elkúszik. Én 30-ra állítottam a Trange-et szintén 30-ra és igy 60 foknál bekapcsolt (a Toperating-ot 50-ra). De a Tmin egészen 48-ig felment magától és a Trange-t levettem 13-ra, igy most jó. Tapasztalt más is ilyet?
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."
-
Dracula
őstag
Hello!
Nagy segítség lenne ez nekem a gyári 12V-on menő Zalman Vf830 cseréje helyett!
169.21-es driver vann fenn. Az auto-ra kapcsolva nem tudom állítani a fordulatot. Miért?
Rivatuner az 2.08-as.Üdv!
-
PonPon
senior tag
Hali! a a Low level system settings-be nemtudom átirni az értékeket?!
2.08as riva tuner...és 8800gts
vmi ötlet esetleg? -
KL
tag
Ugyanezen témában egy kicsit szájbarágósabb leírás(amilyen nekem kell).
Az automatic speed és a dynamic speed között mi a különbség?
Üdv!
KL
[ Szerkesztve ]
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
KL
tag
Hi!
Kissé félek a bios turkálásától, de sajna hozzá kell nyúlnom a ventillátor vezérléshez, mert a 29 %-os speed 90 fokon elég durva(az ntune se vezérli, rivatuner meg nem szimpi, mert futnia kell a proginak a háttérben ha jól sejtem).
Kérdésem az lenne, hogy a bios beolvasása után elegendő kizárólag a cikkben szereplő, a 3.7-es verzióban megjelenő fülben lévő beállításokat változtatnom?
Az előtte lévő ventillátorvezérléses fülön lévő 100 %-ok azok mik?Kösz!
KL
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
d@minator
addikt
Ez hasznos cikk. Kipróbáltam a venti modot a 3.7-es Nibitorral és teljesen korrektül működik a GT-m ventiszabályozása. A kezdő értéket 33%-ra állítottam, a GT itt csendes és netezésre, egyebekre bőven elég.
-
Stardust
csendes tag
Ha netan valaki latott mar HD2900pro-ra vizesblokkot ami a memot is huti az dobjon mar egy linket.
THX -
twollah
nagyúr
Meg jo, hogy passziv VGAm van es a kovetkezo GF8as VGAm is passziv lesz.
-
Froclee
őstag
A kedvenc szerzőm, a kedvenc témám..<3
-
Pietrosz
addikt
Tényleg jó lett, de nem elég szájbarágós, ahogy a visszajelzés(ek)ből látom...
Pedig a módszer működik és jó, csak 5 percet rá kéne szánni, hogy mindenki be tudja állítani magának. Én a következőt csinálnám: atitool forgó kocka megnyit, hogy legyen terhelés. rivatuner monitorozó megnyit, hogy lássam hogy reagál a módosításokra a venti.
Próbálgatással arra jutottam(G80 GTS 320mb és G92 GT 512mb-al is), hogy a t min és a t low értékeket kell csökkenteni kb 10-20 fokkal. Ez meghozza a kívánt hatást. (hamarabb felpörgő venti terhelés alatt) Az is baj lehet, hogy nem biztos, hogy minden kártya és bios ugyanúgy van beállítva gyárilag, ezért is lenne jó, ha az, aki megpróbálja az itt leírtakat, belevinne egy kis gondolkozást is a dologba -
LordDragon
csendes tag
A szokásos minőségi munka, nagy THX érte
/This time it's personal!/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest