- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Philip-
tag
válasz
sziku69 #8038 üzenetére
A helyzet elkeserítő, de nem reménytelen.
El akartam kerülni a kézzel telepítgetést, a slapt-get egyszerűbb lenne, de ha nem működik...
A minidlna fent van, az összes javasolt lib-et feltelepítettem funpkg-val a google drive-os mentésekből, de most éppen ez a baja:== Welcome at FFP version 0.7/arm, running on NSA325v2 RPeti-NAS, firmware V4.81(AALS.1) ==
root@RPeti-NAS:~# /ffp/start/minidlna.sh status
PROCESS STATUS INFO: minidlna is not running
root@RPeti-NAS:~# /ffp/start/minidlna.sh start
Starting minidlna.../ffp/bin/minidlna: can't load library 'libjpeg.so.9'
[ Fail!!! ] ERROR WARNING: minidlna can not start!!!
root@RPeti-NAS:~#Fent van a libjpeg-8c-arm-1.txz, szóval éppen fogalmam sincs, hogy hogyan tovább
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz
sziku69 #7999 üzenetére
Az a TM régi. FFP alá telepíthető szinte minden hónapban frissül.
"nem tudom telepíteni, mert nem működnek a parancsok."
Picit legyél már konkrétabb!
Melyik parancs, mi a hibaüzenet? Screenshoot?
Így képtelenség segíteni. Ha nem konkretizálod ezeket, én tuti feladom, hámozgasson más az ilyen semmitmondó hibaleírásokból.
-
Tonyk
veterán
válasz
sziku69 #7995 üzenetére
Putty (terminal) alatt telepített programokat nem éred el grafikus felületen. Erre mondtam, hogy ez nem next-next-finish, itt minden parancssoros. Az így telepített programok terminalból futtathatók, módosíthatók, némelyiküknek azonban van böngészős gui felületük. De ezeket nem a nas admin felületen találod meg.
Eljut kb 25%-ig majd kidob egy piros hibajelzést.
Ugye azért azt érzed, hogy ez alapján nem sok segítséget tudunk adni?!Mi a hibaüzenet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel