- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
Transmission 2.92 [link]
-
amargo
addikt
válasz
Avicularia #3094 üzenetére
vlc kell hozza. annak van plugin ja is. ha ez nem menne akkor ki kell kepezni az ismerost, hogy kimasolja a böngészőből az url-t és beilleszti a network stream menu alatt. vagy csinalsz neki egy vpn hozzaferest es csak azt a gepet engeded elerni es felcsatoljatok ott halozati meghajtonak.
-
gonorrea
senior tag
válasz
Anonymus23 #3096 üzenetére
Köszi mind a kettőtöknek, feltettem Tonyk féle csomagot, beállítottam mindent, faszán fut, minden torrent a helyén, stat is rendben
-
Mr Dini
addikt
válasz
Avicularia #3094 üzenetére
Szia!
Nos, ez elsősorban a kliensoldal adottságaitól függ. A nas csak megoszt, így a géppel kéne vmit kezdeni.
Nekem pl tökéletesen működik debian alatt vlcvel.
Nagyon fontos, hogy fent legyen még a megfelelő kodek is a formátumhoz.
@gonorrea
az rpc-whitelist-ot kapcsold ki úgy, hogy szerkesztés előtt leállítod a tm-et.
Ez megvolt?
-
Avicularia
veterán
válasz
Beni2360 #3086 üzenetére
Én le tudom mindenhogyan játszani, akár FTP-ről, akár HTTP-ről, viszont azért kérdeztem, mert van egy ismerősöm, aki elég limitált számtech tudással rendelkezik és ez lenne a legegyszerűbb módja, ha böngészőből le tudná játszani a filmeket, amik meg vannak osztva. Természetesen nem belső hálózatra gondolok itt.
-
-
gonorrea
senior tag
válasz
Mr Dini #3090 üzenetére
2.90 most uninstall, majd kezdtem az elejéről az egészet, de nem tudom jó lesz e
most is ugyanazt a hibaüzenetet kapom GUI-ban, ssh azt mondja fut a TM, böngésző is ezt írja:
403: ForbiddenUnauthorized IP Address.
Either disable the IP address whitelist or add your address to it.
If you're editing settings.json, see the 'rpc-whitelist' and 'rpc-whitelist-enabled' entries.
If you're still using ACLs, use a whitelist instead. See the transmission-daemon manpage for details.
F*sz kivan, bár én vagyok a béna
-
Tonyk
veterán
válasz
gonorrea #3085 üzenetére
settings.json-ban (rpc-whitelist alatt) állítsd be azt a hálózatot, ahonnét el akarod érni.
ilovedigweed
"Twonky-val osztom a filmeket, az lehet a baj, hogy 140 torrentből 111 film és esetleg van valami limit a tv-nek, hogy mennyi könyvtárat tud megjeleníteni?"
Twonky helyett javaslom a minidlna-t.
Limit pedig nincs. -
Beni2360
félisten
válasz
Avicularia #3083 üzenetére
Totál Commanderben próbáltad már?
Megosztod a mappát hálózaton és máris látod és ha van elég kapcsolat lejátszható.
Nálam a power dvd viszi. -
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám. Letöltöttem a core-ról a walking dead s6 e11-et sd, HD és FullHD-ben is viszont a tv (Samsung ue48h6400) nem látja egyiket sem. Több filmel is így van viszont nem értem miért, a tv elvileg lejátsza a vajas kenyeret is. Twonky-val osztom a filmeket, az lehet a baj, hogy 140 torrentből 111 film és esetleg van valami limit a tv-nek, hogy mennyi könyvtárat tud megjeleníteni?
Nem értem
-
Avicularia
veterán
Ha bekapcsolom a web publishing-et, milyen módon tudom elérni, hogy a filmek lejátszhatóak legyenek böngészőben és legyen hangjuk is a DTS hangú filmeknek is. Firefox le akarja először tölteni a filmet, chrome lejátssza, de nincs hang DTS-nél.
-
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #3081 üzenetére
Oke, köszi.
Akkor ott maradnak. -
spiky03
veterán
Az első winyóról a megosztásokat, hogy tudom törölni?
Mert most ugye duplán van ha úgy nézzük, mert a 2. winyón is lettek.
Az első winyóról csak a video megosztást akarom megtartani a többit meg törölni.
A webes felületen sajnos nem aktív a törlés gombok.Jah és nekem hálózaton az egyik winyóról a másikra csak 2 megával másol.
Gondolom mert wifin van a laptop. -
spiky03
veterán
válasz
rgeorge #3074 üzenetére
Ez valóban érdekes.
Én nem próbáltam ki, én MC-vel másolok mindent. Már az utolsó etapnál tartok.
De a továbbiakbam úgyis TC-vel fogok másolni ha leszedtek új filmeket és akkor kiderül, hogy nálam mennyivel megy majd.Remélem azért nem döglik meg a NAS, hogy azóta szinte folyamatosan 100%-on pörög a proci.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Avicularia #3073 üzenetére
Igen, azért szerkesztettem, mert rájöttem, h az fdisk nem fog tudni mit kezdeni ezekkel a partíciókkal...
A fájlokat pl smb-n eléred?
Illetve a fentebb írt symlink lehet a (fél)megoldás a problémára. Ha szeretnéd, h minden rebootkor végrehajtódhon, akkor tedd be crontabba pl így:
@reboot ln -s...
Vagy az egyszerűbb, ha létrehozol egy sh fájlt a /ffp/start mappában, futtathatóvá teszed és beleírod az ln -s-t.
-
válasz
rgeorge #3074 üzenetére
nason belüli másolásnál a vérgyenge arm cpu a nasban két müveletet végez: olvas és ír - amikor 17-20mb/s-el másol, akkor már 100%-on pörög a proci. ez a max.
de hálózaton át csak egyet végez: vagy olvas vagy ír... egyébként a 30-32mb az semmi, annak dupláját is tudja a nas hálózaton keresztül.
-
rgeorge
addikt
válasz
spiky03 #3053 üzenetére
SMB-n (tehát a két lemez Windows megosztáson keresztül) másolva 30-32 MB/s a sebesség. Ezt azért nem értem. Az MC-vel miért ennyivel lassabb? Egyik HDD-t olvassa a NAS, a másikat meg írja mindkét esetben, de az SMB-n másolás hogy lehet gyorsabb? Még ha nem is hálózati másolás történik ilyenkor, hanem a NAS belül intézi, akkor sem lehetne gyorsabb, pláne nem ennyivel. És mindkét esetben (MC és SMB) nagyjából azonos volt a másolás tárgya: nagy image fájlok.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Anonymus23 #3070 üzenetére
Azt írta, h visszatette a 2.42-est. Tudtommal ez nem a programcsomagos, hanem ez a Mijzelf féle ffp-s csomagos verzió. Mivel a programcsomagosaz 2.82-es.
@Avicularia
Ilyennel még nem találkoztam, mármint, h az md1 eltűnik. A számsor az normális. Az az eredeti kernel szintű csatolási pont. Az md1 caak egy symlink. Gáz lehet, de nem a tm okozza, hanem vmi a csatolás körül nem okés. Tolj neki egy rebootot!
Ha az sem oldja meg, add ki ezt:
ln -s /i-data/9ab40137/ /i-data/md1
-
Mr Dini
addikt
válasz
Avicularia #3068 üzenetére
Szia!
Kiadod a slacker -a rtmp parancsot és a br2 félét megcsillagozod. Majd ezután próbáld elindítani így:
/ffp/start/transmission.sh start
-
Avicularia
veterán
válasz
Anonymus23 #3066 üzenetére
uwsiteloader fent van. slacker -a parancsot kiadom ha jól értem, de ott nem találok olyan programcsomagot amit nekem hiányol, lib nélkül se lib-el.
Visszaraktam a csomagok közül a 2.42-et transmissiont, így megy. De ha felinstallálom a 2.90-et ugyanez a hibaüzenet fogad.
Köszi a segítséget, de kicsit szájbarágósabban kéne -
Anonymus23
veterán
válasz
Avicularia #3065 üzenetére
MrDini blogjában van szó az UWSITELOADER-ről és annak a használatáról.
felrkod, majd a slacker paranccsal letöltöd a hiányzó progikat a 'lib' nélküli név kell neked amit hiányol, és amit felhoza slacker, ott a legfrissebbet becsillagozd és telepíti, vagy updateli. -
Avicularia
veterán
válasz
Anonymus23 #3060 üzenetére
Áldozatul estem a jól ismert, ami nem romlott el ne akard megjavítani dolognak. Elmentettem amiket mondtál, majd leszedtem slacker -r paranccsal a 2.83-at. Utána felraktam a 2.90-et ami most hiányolja a librtmp.so.1-et. Ezt hogy tudom felrakni?
-
Anonymus23
veterán
-
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #3061 üzenetére
Hát már mindegy.
Már nem állítom le a másolást. 33 perc és végez a sorozatokkal.
Meg a routerem az Gigabites, de a laptopon az sajnos nem.Egy gyors kérdés, ami most vetődött fel bennem.
Mennyire árt a winyóknak ha napi szinten lesz róluk másolgatva?
Mert ugye a 2 TB-osra fogom leszedni a cuccokat, de a 4 TB-ra fogom majd átmásolni, mert ott fogom őket tárolni, és ez akár lehet napi szintű másolások, főleg sorozatoknál. Igaz azok nem nagy mennyiségek, 1-1 rész. -
Anonymus23
veterán
válasz
Avicularia #3058 üzenetére
-
TriplaT
csendes tag
Sziasztok!
vételeztem egy zyxel 325v2-őt és egy joomlát szeretnék feltenni rá , wordpress helyett . Ebben tudnátok segíteni ha lehetséges ?
köszi!
üdv! -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #3056 üzenetére
Én ott csinálom.
NAS-on belül MC-vel. És nekem úgy 20-25 mega.@(#3054) eastsider
Akkor majd valamikor lehet, hogy megcsinálom, ha végzek a másolásokkal, meg ha lesz hozzá kedvem. -
Anonymus23
veterán
-
spiky03
veterán
válasz
rgeorge #3051 üzenetére
Szintén zenész.
Pont feletted írtam, hogy nálam is kb akkora sebességgel másol. Eltart nálam egy darabig, amíg 1,5 TB átmásolom.
Most mennek épp a sorozatok, 350 GB és még ott lesznek majd a Remux-ok, ami kb ugyan ennyi lesz. De azt lehet meghagyom már éjszakára, hogy legalább tudjak filmet nézni vagy valami.@(#3052) eastsider
KöszönömAhogy látom nem tudja még.
Gondolom ha nincs bajom a mostanival, akkor nem szükséges a cseréje, nem? -
rgeorge
addikt
Beköltözött a második HDD a NAS-ba. Egyelőre külön kötetként definiáltam, de most, hogy MC-vel másolva 20-25 MB/s-el másolok, kicsit elgondolkoztam. Ha egyben lenne a két HDD JBOD-ként, azaz a másodikkal kiterjeszteném az elsőt, az milyen kockázattal járna (ha pl. az egyik HDD meghal)? Az MC másolási sebessége normális egyébként?
-
spiky03
veterán
Miben jobb ez a 2.90-es TM, mint a 2.82-es?
Lehet már benne flagelni, címkéket adni a torrentekhez? Mert én azt hiányolom csak, mert az uTorrentben van ilyen és szoktam használni.A winyó költöztetéshez pár gondolat.ˇ
780 GB-ot 10 óra alatt másolt át a 2 TB-os winyóról a 4 TB-osra ~20 megával. Ez jónak mondható? Vagy elég gyenge?
Most épp 350 GB másol 4 óra alatt ~22 megával. -
Nono0000
tag
Szisztok!
Ma reggel vettem észre. hogy az NSA320S-en pirosan világít a HDD LED. Megnéztem a naplót, és ezt írja
storage error Detected Disk I/O error
Kezdjek aggódni? Esetleg valakinél jelentkezett ilyen hiba? Van rá megoldás?Köszönöm!
-
válasz
Anonymus23 #3043 üzenetére
nekem eredendően ffp-s 2.82 volt, amit tákolva frissítettem 2.84-re, majd most 2.90re is tákolnom kellett.. újra kéne kezdenem 0-ról, de ha így is megy, inkább nem csesztetem
-
Anonymus23
veterán
Neked melyik volt fenn előtte? A programcsomagos, vagy a ffp-s telepített?
Programcsomagos helyett szűz telepítés kell, a másiknál meg "u", azaz updatelni kell. Nálad akkor rendesen el volt valami állítva.
Bár ha 2.84-esről frissítettél akkor gondolom ffp-s. Pl MrDini most frissítette a sajátját, simán fel tudtam rakni -u val. -
válasz
Anonymus23 #3020 üzenetére
köszönöm! majdnem átsiklottam az uj verzión (kösz tonyk/mrdini)
én mondjuk installálni nem tudtam:
funpkg -u -ra "transmission-2.90-arm-0: Not installed" hiba jött, ill. ha funpkg -i -t próbáltam, akkor csak írta, hogy installing, de semmi nem történt.szal nálam kézzel installva:
- leállítottam a transmissiont: /ffp/start/transmission.sh stop
- a .txz fájlból kicsomagoltam minden fájlt oda, ahol a korábbi 2.84 fájljai is voltak (ezt mc-vel egyszerű)
- mc-vel beleszerkesztettem a /ffp/start/transmission.sh fájlba:
mivel korábban hibát kaptam:
[19:40:00.846] UDP Failed to set receive buffer: requested 4194304, got 262142 (tr-udp.c:77)
[19:40:00.846] UDP Failed to set send buffer: requested 1048576, got 262142 (tr-udp.c:88)
így nálam ezeket be kellett szúrnom:# PROVIDE: Transmission
echo 4194304 >/proc/sys/net/core/rmem_max
echo 1048576 >/proc/sys/net/core/wmem_max
chsh -s /ffp/bin/sh nobody
. /ffp/etc/ffp.subrmajdmég a transmission home-mappát is megváltoztatni erre:
TRANSMISSION_HOME=/mnt/HD_a2/.transmission-daemonésmég:
user=nobodyelsőre kaptam is hibát, mert a nobosy nevében futó transmission nem tudta beolvasni a konfigfájlt:
[2016-03-04 23:16:24.398] Couldn't read "/mnt/HD_a2/.transmission-daemon/settings.json": Permission denied
Ezután/ezért a settings.json fájl ownerjéne megtettem a nobody usert:
mc -> file -> chown -> nobody/nobody lett a user/group neve.- mentés, kilépés a szerkesztőből, végül a transmission indítása: /ffp/start/transmission.sh start
-
Dorian
félisten
-
spiky03
veterán
Nah de jós nem adtak a winyóhoz csavart így nem tudom beletenni a NAS-ba
-
Mr Dini
addikt
Szia!
A webes felületen be lehet állítani, h ha bedugsz egy winyót/pendriveot az usbbe és megnyomod a gombot, akkor mit csináljon. Pl le tudod másolni vele a nasra a hdd tartalmát, vagy visszafelé...
Bár egy kis leleményességgel másra is lehet használni. Pl a Tweaks csomagban van egy olyan beállítási lehetőség, h a gombhoz hozzárendelsz parancsokat. Én pl előlapi ledek ki/bekapcsolására használtam, csak közbe téglát csináltam a nasból...
Az usbvel kapcsolatban nincs konkrét tapasztalatom, mivel nekem nem 325(v2)-m van, de azt tudom, h a nasgyártó (ZyXEL) igen szerencsétlenül oldotta meg az ún. hotplug rendszerével a csatolást, így van ami nem működik vele. De egy hdd-t látnia kéne...
-
Dorian
félisten
válasz
rgeorge #3033 üzenetére
Köszi, ezt el tudtam olvasni, még le is tudom fordítani.
De konkrétan hogysmint lehet vele kezdeni vmit?
Szóval értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?Előlapi USB kérdésre van vkinek vmi ötlet? Szóval minden különösebb beállítás, programinstalláció nélkül ha rádugok egy USB-s tárat, akkor fel kéne ismernie a NAS-nak? (Azzal együtt, h a hátsók felismerik) Tehát ha az első nem reagál, akkor biztosan hibás?
-
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #3030 üzenetére
Sehol sem jön be.
Nem értem mi lehet vele.
Lehet, hogy kikapcsolom a NAS-on aztán lesz, ami lesz.
-
Dorian
félisten
Enyém az előlapi USB-be dugott vinyót, pent nem ismeri fel (hátsók működnek). Lehet ez vmi beállítási probléma vagy kellene működnie és hibás?
+
Az előlapon az alsó kis gomb mire jó? -
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #3026 üzenetére
Sajna így is az jön be, hogy az oldal nem megjeleníthető
Pedig próbáltam úgyis, hogy az IP címet írom oda.Puttyba simán betudtam lépni.
Töröltem előzményeket, meg cache-t is, de semmi.
-
Tonyk
veterán
válasz
Anonymus23 #3026 üzenetére
szerk: Bocs, #3025-re szántam a választ.
--
Egyszerűen nem könyvjelzőből kell ilyenkor megnyitni, hanem be kell pötyögni az ip címét. (néha nem árt egy cookie és cache takarítás sem)
-
spiky03
veterán
Nah f@sza.
Nem tudok belépni az webes felületre.
Beírtam mindent és csak teker, hogy kérem várjon.Ez ugyan mitől lehet?
Pedig most akartam kikapcsolni és bele tenni a winyót.
Mivel tudok belépni? Lehet az a baj, hogy elvolt mente a Chrome-ban a webes felület füle?
Ez az elérése most: http://nsa325-v2/r46871,/adv,/loginwrap.html
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Anonymus23 #3023 üzenetére
Köszönöm. Én a parkolást nem használom, de az energiatakarékos beállítást igen (15 perc tétlenség után lekapcsolja a hdd-t). Ez ugyanaz...?
-
Anonymus23
veterán
válasz
-ZeeZee- #3022 üzenetére
Elvileg energiatakarékosság miatt van benne.
De nem látom értelmét. Alapvetően olyan minimális a fogyasztás, hogy te személy szerint nem veszed észre, illetve pont egy NAS-ban, amit torrentre használsz, semmi értelme, mivel gyakorlatilag folyamatosan megy.Lehet globálisan számolva ez már talán kimutatható ezred százalékban, de még azt is nehezen hinném el.
Egy 100W-os izzó éves szinten 5 perces felesleges használata "megöli" egy ilyen eszköz által generált megtakarítását.Másrészről vannak vinyók, ahol 1 év alatt több 10-100 ezer fejparkolást csinál (feleslegesen) a vinyó, nem hiszem, hogy a mechanika egyáltalán nem veszi ezt zokon.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Anonymus23 #3017 üzenetére
Ennek a fejparkolásnak mi a gyakorlati haszna? Hosszabb ideig működik tőle a hdd? Energiatakarékosság? Ne nevessetek ki, tényleg nem tudom és kíváncsi vagyok rá...
-
spiky03
veterán
válasz
Anonymus23 #3017 üzenetére
A picsbe, mindig elírom.
Köszönöm az infókat
Akkor megcsinálom a b-vel ha beletettem a winyót.Gondolom a megosztásoknál majd a webes felületen csinálok új megosztásokat és átmosolok mindent oda ahova kell akkor nem lehet baj, ugye?
Meg remélem a most benne lévő 2 TB-os winyót nem fogom leformázni vagy valami.
-
Anonymus23
veterán
Akinek esetleg a programcsomagoknál fenn lévő TM van még fenn, és szeretné a fórumtársak által befordított 2.9-es TM-et használni, akkor van egy egyszerű mód, amivel azonnal megy tovább minden.
ITT a leírás.
Itt vannak a fórumtársak által befordított 2.9-es TM:
MrDini féle
Tonyk féleKöszönet a gyors munkáért MrDininek és Tonyknak.
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok felraktam a plexet a nasra minden látja is de akárhonnnan akarok bármit lejátszani mindig azt a választ kapom, hogy nem elég erős a hardver a kodoláshoz.Miért? Mit kell máshogy álítani?
-
Anonymus23
veterán
válasz
spiky03 #3016 üzenetére
Fejparkolás egyébként
idle3ctl -d /dev/sda
idle3ctl -d /dev/sdbAz "a" a végén az 1-es vinyó, a "b" pedig a kettes vinyó, azaz ha 1 vinyó volt eddig benne, akkor a második parancsra csak nézett a NAS, hogy mi vaaan?
Ha jól rémlik a számozás talán attól függött, hogy melyik helyre tetted be a vinyót. (ebben nem vagyok biztos)
Ha kettő van benne, akkor max lefuttatod mindkettőt, elrontatni nem tudod vele. -
spiky03
veterán
Nah meg lett az új 4 TB-os winyó.
Ma rakom bele a NAS-ba.
A kérdésem az lenne, hogy ennél is célszerű ugye kikapcsolni a fejpakolást, mint a már meglévő 2 TB-osnál?Ezzel a paranccsal ki azt is kikapcsolni?
idle3ctl -d /dev/sda
idle3ctl -d /dev/sdbVagy valami mást kell beírni, mert ez ugye egy winyóra van elvileg a leírásban. Nekem meg most már 2 db lesz a NAS-ban.
Köszönöm
-
Tonyk
veterán
5500 valóban lehet magas érték, már ha valóban ms-ot jelöl. A pre-fail hülyeség lehet, annak tekintetében, hogy pl nálam is vannak ilyen értékek, pl: reallocated sector count , aminek értéke hála a jó Istennek 0. Ennek ellenére pre_fail
, de ilyen a seek error rate, raw read error, és a többi ilyen "lényegtelen" mutatók. Nem lehet, hogy ez gyártóspecifikus érték? A többi érték rendben van?
szerk: Most nézem, hogy az én hibátlan WD Redemnek 5914 a spin up-ja a smart szerint. Ez bizony akkor gyártóspecifikus érték!
-
deph
tag
Szeretném megkérdezni, hogy a NAS-ban lévő HDD-k SMART adatait hogy lehet emészhető formában megnézni? Mert amit a beépített smart ad, abban nem tudok eligazodni...
-
TRob1
veterán
válasz
Mr Dini #3010 üzenetére
Most kikapcsoltam a Win tűzfalat (be voltak amúgy állítva a portok ott is), és minden torrent zöld lett hirtelen, és az újonnan hozzáadott is lejött (mondjuk lett közben egy Nas restart is). De port próbánál azt írja Bejövő port zárva. Ellenőrizze a tűzfal beállításokat.
-
TRob1
veterán
válasz
Mr Dini #3008 üzenetére
Na ezt a Natolva-t nem tudom, nemigazán értem ennek a jelentését.
Tehát passz. (Ő meg még annyira sem ért hozzá mint én)Viszont ez vmi "sim"-es router, tehát vezeték nélküli, és ezzel kapcsolatban olvastam már vmi olyasmit hogy ilyenkor szoktak "natolni"... bármit is jelent.
Honnan tudhatom ezt meg? És van ellene vmi megoldás?
-
TRob1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás