- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
DiscJuggler. az isten
http://www.padus.com/index.php -
lapa
veterán
esetleg lehet szívni még burnatonce-szal is, meg 2003 rk-ban van dvdburn.exe, azzal meg iso-t lehetséges karcolni commander pontból.
-
Balinov
titán
+1 szavazat az IMGBurn-re! minden másraa legutolsó 6-os nero
-
jerry311
nagyúr
FinalBurner.
Még inygenes is -
törölt tag
Ecce érdekes esett meg velem. kiírtam neroval, fene tudja melyikkel ismerősnek egy halom általam készített képet, aztán nero sasolta, jó. Megnéztem, jó, megnyitotta. ismerős megkapta, megnézte, nem jó... Se előtte, se utána nem volt gondom. mostanság meg nem írok semmit, nicns is ilyen progi a gépemen.
-
Nem tudom kinek mi baja a 6-os Neroval. A 7-est még nem próbáltam, nincs benne semmi ami nekem kéne. A 6-os CD-t és DVD-t ír, én kb. ennyire használom... Azért nem 5.5-t, mert anno az új CD írómat nem ismerte fel.
Csak Nero-ból nem lite meg winnyózba integrált megy quick meg ilyen marhaságokat kell feltenni, hanem rendes Nero-t, amiben be tudod állítani hogy mit akarsz.
Jó, ritkán írok bármit is. De évek óta nem rontottam el CD-t, sem DVD-t. Pedig semmi különöset nem csinálok a cuccokkal, nincs különösen válogatott nyersanyagom, semmi...:-D
-
bolondember
MODERÁTOR
na ja, lehet, h haldoklik, így is elkezdtem gondolkodni rajta, h le kéne cserélni egy 112re (vagy melyiket is néztem)...
mondjuk ez lett volna az első +-os lemez... Viszont cédét simán ír, az utóbbi időben 2 valami ratyit szart el meg ezt a fujit... (elötte nemsokkal írtam meg egy sony rw-t)..
valszeg ratyi volt a lemez... -
sh4d0w
félisten
válasz
bolondember #7 üzenetére
Ez azért van (a lassabb írás a Verbára), mert a FW-ben nincs benne az írási stratégia ahhoz a lemezhez. Az előző íróm nekem is 107-es volt, én is küzdöttem e problémával, aztán most 212 van helyette, mert az beadta a kulcsot (bár olvasónak még használható). A Fuji meg szvsz nem minőségi termék, de lehet, hogy a Te 107-esed is a végét járja...
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem 7.0.1.2-m van, és mostanában csinál furcsaságokat a Pio107-tel karöltve - tegnap egy Fuji +-ost szúrt el...
mondjuk az is fura, h a 16szoros Verbára a legfrissebb FWvel is csak 4szeresen tudok írni, de na ja... -
A Nero 4-es sorozata óta keresek új alternatívát... Annak idején próbálgattam én is a CDBurnerXP Pro-t, de annyira nem jött be, maradt a Nero, aztán a 6-os sorozatnál ismét betelt a pohár, újabb keresés jött. Akkor sem találtam jobbat. Maradt a Nero. A 7-es sorozatnál ismét betelt a pohár... Újabb keresés és végre: megtaláltam az ImgBurn nevű programot! Alacsony fogyasztás, alacsony helyigény, nincs teletűzdelve hasznavehetetlen funkciókkal, írásra termett. Mellesleg a DVD Decrypter írója készítette, itt elérheted: http://www.imgburn.com/ Tud ISO-ból írni, ez az alapvető funkciója, de a legutóbbi revízió óta már magad is tudsz létrehozni vele összeállítást (a Build funkcióval), amit ki tudsz írni vele.
-
Stiky
senior tag
Nekem 7.9 -es Lite -om van Pio dvr-109 el karöltve és szerencsére nincs problémája.
Párszor rontott már, de csak Ridisc lemezeket... kop-kop-kop
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest