Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
lol
Az sem használ egyébként az ügynek szerintem, hogy a pártoknak nem kell állastfoglalni a kérdésben, hanem csak ilyen minisztériumi keretek között dől el, hogy mi lesz. A pártok meg lapíthatnak. Egyébként meg mondjuk az ellenzéki pártok, ha kellne valamit mondaniuk, akkor mivel azt mondanak amit akarnak, hisz nincsenek hatolmon, szerintem ha mást nem standard demagóg alapon esélyes, hogy az állami pazarlással szemben foglalnának állást. Meg mondjuk azért jelen pillanatban talán a gyurcsánynak sem lenne könnyű kiállni és azt mondani, hogy milyen jó, hogy erre költünk a megszorítások közben. Szóval most úgyis divatja van a népszavazásoknak, erre is ki kéne írni egyetnem feltétlen az eredmény miatt, hanem csak azért, hogy kényszerítve legyenek a pártok az állásfoglalásra. kelljen valamit mondaniuk. jó eséllyel lenne legalább egy aki beállna az ügy mögé.
egyébként azért egész sokan aláírták már eddig is. hogy őszinte legyek én az elején abban sem voltam biztos, hogy az ezret átlépie majd. és most 2200 körül jár, úgy hogy a mainstream sajtóban meg sem jelent, hogy van ilyen. legalábbis én az itten it.news os cikken kívűl nem láttam mást.
amikor egy "oktató" a diákjaival megiratott nagyházikat rakja össze, és a saját neve alatt adja el jegyzetnek vagy segédletnek.viszont ha nem a saját neve alatt csinálná, akkor szerintem ez király lenne, hisz lenne valami gyakorlati haszna is a megírt cuccoknak
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Airpods 4 fülhallgató
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest