- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
lol
Az sem használ egyébként az ügynek szerintem, hogy a pártoknak nem kell állastfoglalni a kérdésben, hanem csak ilyen minisztériumi keretek között dől el, hogy mi lesz. A pártok meg lapíthatnak. Egyébként meg mondjuk az ellenzéki pártok, ha kellne valamit mondaniuk, akkor mivel azt mondanak amit akarnak, hisz nincsenek hatolmon, szerintem ha mást nem standard demagóg alapon esélyes, hogy az állami pazarlással szemben foglalnának állást. Meg mondjuk azért jelen pillanatban talán a gyurcsánynak sem lenne könnyű kiállni és azt mondani, hogy milyen jó, hogy erre költünk a megszorítások közben. Szóval most úgyis divatja van a népszavazásoknak, erre is ki kéne írni egyetnem feltétlen az eredmény miatt, hanem csak azért, hogy kényszerítve legyenek a pártok az állásfoglalásra. kelljen valamit mondaniuk. jó eséllyel lenne legalább egy aki beállna az ügy mögé.
egyébként azért egész sokan aláírták már eddig is. hogy őszinte legyek én az elején abban sem voltam biztos, hogy az ezret átlépie majd. és most 2200 körül jár, úgy hogy a mainstream sajtóban meg sem jelent, hogy van ilyen. legalábbis én az itten it.news os cikken kívűl nem láttam mást.
amikor egy "oktató" a diákjaival megiratott nagyházikat rakja össze, és a saját neve alatt adja el jegyzetnek vagy segédletnek.viszont ha nem a saját neve alatt csinálná, akkor szerintem ez király lenne, hisz lenne valami gyakorlati haszna is a megírt cuccoknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nintendo Switch 2
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Airsoft
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest