- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
OpenOffice tud MS Office-ba menteni.
Ráadásul én szeretem lezárt PDF-ben küldeni a dolgokat, nehogy a címzettnek kedve támadjon "újrahasznosítani" a szöveget. Mert azt mindig is pofátlanságnak tartottam, pl. amikor egy "oktató" a diákjaival megiratott nagyházikat rakja össze, és a saját neve alatt adja el jegyzetnek vagy segédletnek.
Az aláírásgyűjtés esélyei szerintem 0-közeliek. Gondolj csak az országgyűlési képviselőkre, amint az MS lobbistája nyugodtan megjegyzi nekik: "Pistukám, képzeld csak el, hogy a te képviselői laptopodon is lecserélnék az IE-t valami hogyishívják... Mozillára. Hallottál te már róla? Tudod, hogy kell használni? Ha esetleg a pártközeli alapítványod szövegeit kell megírni, és nem lesz rajta Word? És mi lesz a Pasziánsszal, amivel a bizottsági üléseket szoktat eltölteni? Mihez kezdesz majd?"
-
t72killer
titán
Ráadásul egy csomó hely van, ahol hatékonyabb lenne egy unix alapú rendszer, mint a win.
Az a bajom a mostani rendszerrel, hogy abszolút kiszorítja az alternatív megoldásokat. 10-12 évvel ezelőtt nemigen volt még igazán felhasználóbarát linux, akkoriban érthető volt egy M$-os szerződés. De azt nem értem, miért nincs meg egyáltalán a lehetőség, hogy általános/középiskolák szabadszoftverre váltsanak, és az így megspórolt összeget másra (ld pl pedagógusfizetés...) fordítsák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest