Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
''szabálytalanul ugyan, mert jobbról nem szabad előzni''
Szerintem ez inkább az elkerülés kategóriája, de mindegy.
Én is szeretek mindenhova inkább biciklivel menni, de néha tényleg nagyon érdekes dolgok történnek, nem csak az autósok részéről.
Múltkor például vonatjegyet mentem venni. Az állomáson nincs kerékpártároló, de miért is lenne? Mindegy, leraktam egy olyan helyre a biciklim, ahol még elég sokan látják, hogy ne merje senki ellopni, de ne legyen senkinek útjában. Le is zártam. Beugrottam a pénztárhoz (kb 50 méterre a biciklitől), megvettem a jegyet, 3 perc múlva vissza is értem a bringához. Legnagyobb meglepetésemre 3 MÁV-os dolgozó állta körbe, egyiknél egy nagy hidegvágó. Kérdezem, hogy mi a rákot csinálnak? Erre a válasz: nagyon útban volt a bringa, nem tudták, hogy kié, vártak egy darabig, majd elhatározták, hogy levágják... Nem válaszoltam semmit, betülekedtem közéjük, leszedem a zárat, azt elhúztam a csíkot... Pedig én csak vonatjegyet szerettem volna venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asztrofotózás
- Autós topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest