- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
''szabálytalanul ugyan, mert jobbról nem szabad előzni''
Szerintem ez inkább az elkerülés kategóriája, de mindegy.
Én is szeretek mindenhova inkább biciklivel menni, de néha tényleg nagyon érdekes dolgok történnek, nem csak az autósok részéről.
Múltkor például vonatjegyet mentem venni. Az állomáson nincs kerékpártároló, de miért is lenne? Mindegy, leraktam egy olyan helyre a biciklim, ahol még elég sokan látják, hogy ne merje senki ellopni, de ne legyen senkinek útjában. Le is zártam. Beugrottam a pénztárhoz (kb 50 méterre a biciklitől), megvettem a jegyet, 3 perc múlva vissza is értem a bringához. Legnagyobb meglepetésemre 3 MÁV-os dolgozó állta körbe, egyiknél egy nagy hidegvágó. Kérdezem, hogy mi a rákot csinálnak? Erre a válasz: nagyon útban volt a bringa, nem tudták, hogy kié, vártak egy darabig, majd elhatározták, hogy levágják... Nem válaszoltam semmit, betülekedtem közéjük, leszedem a zárat, azt elhúztam a csíkot... Pedig én csak vonatjegyet szerettem volna venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest