Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
''szabálytalanul ugyan, mert jobbról nem szabad előzni''
Szerintem ez inkább az elkerülés kategóriája, de mindegy.
Én is szeretek mindenhova inkább biciklivel menni, de néha tényleg nagyon érdekes dolgok történnek, nem csak az autósok részéről.
Múltkor például vonatjegyet mentem venni. Az állomáson nincs kerékpártároló, de miért is lenne? Mindegy, leraktam egy olyan helyre a biciklim, ahol még elég sokan látják, hogy ne merje senki ellopni, de ne legyen senkinek útjában. Le is zártam. Beugrottam a pénztárhoz (kb 50 méterre a biciklitől), megvettem a jegyet, 3 perc múlva vissza is értem a bringához. Legnagyobb meglepetésemre 3 MÁV-os dolgozó állta körbe, egyiknél egy nagy hidegvágó. Kérdezem, hogy mi a rákot csinálnak? Erre a válasz: nagyon útban volt a bringa, nem tudták, hogy kié, vártak egy darabig, majd elhatározták, hogy levágják... Nem válaszoltam semmit, betülekedtem közéjük, leszedem a zárat, azt elhúztam a csíkot... Pedig én csak vonatjegyet szerettem volna venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest