Új hozzászólás Aktív témák

• Vamp

senior tag

A pszichológiában ismeretes a felelősségmegoszlás elve, azaz minél több ember lát egy balesetet, égő házat, stb... annál többen állnak majd és bámulnak, arra várva hogy a másik majd segít. Később persze senkinek nem lesz bűntudata, mivel a ''másik sem segített, én miért tegyem'' gondolatok kerengenek majd a fejükben.

Egyszer a mozgólépcső bekapta egy csávó szandálját, és gyakorlatilag derékszögben behajlította a bokáját. Hatalmas üvöltés, mindenki csak bámul, majd megy a dolgára. Egyetlen baromnak sem jutott eszébe megnyomni a vészmegállítót, kivétel nekem persze:D. Lett is nagy bámészkodás hirtelen, meg kérdezgették lent a nyugdíjasok, hogy mégis hogy képzelem ezt, és ki vagyok én. Visszaszóltam nekik, hogy ez nem az ecseri piac, mégsem haragszom magukra, tudom hogy csak a korukat próbálják utolérni a folyamatos magyarázással. Lett is nagy csend:D.
    A másik, utazom a tömött volánbuszon, erre a jófajta külföldi ''semmit nem tudok'' csajok felszállnak, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve beülnek közvetlen az ajtó elé. Mondanom sem kell, az egyik lábát alaposan odavágta az ajtó, és beszorította a lépcső meg a záródó üveglap közé. A fentihez hasonló üvöltözés, sirdogálás következett, mindenki bámult mint a frissen átadott bejárati ajtóra. Erre bátorkodtam megszólalni, hogy ''legyenek olyan szívesek és basszák meg, szóljanak már a pilótának, hogy csukja be az ajtót!''...

Micsoda egy kretén oda nem figyelő népség vagyunk waz!

Új hozzászólás Aktív témák