Új hozzászólás Aktív témák

• finest

addikt

válasz bandiras2 #3 üzenetére

Te, itt nincs szó semmiféle zsidózásról, se Tomcatről. Egyátalán nem kényes a téma, te teszed azzá, hogy összemosod a magyar szlsőségeseket ezzel. Ha elolvastad volna a blog bevezetőjét, tudnád, h undorodom a magyar belpolitikától és nem szándékozom a cikkek kapcsán ilyen párhuzamokkal foglalkozni.
    Ha nekem kellene a magyar politka és a cikk kapcsán párhuzamot vonnom, én a szerkezeti reformokat emelném ki, amelyek nálunk is lezajlottak, zajlanak folyamatosan.
    A bombagyáros marhaságtól elment a kedvem miután elolvastam a felvezető szöveget, miszerint terjesszem mint niggerek az AIDS-et, ennél szinvonalasabb megnyilvánulásokról van itt szó általában. És nem is hiszem ezek után, h újat tudnának mutatni nekem. A vélemélnyemet meg már megalkottam ócska sztereotípiák nélkül is.
    Ezzel a bloggal az a célom, h pont az ilyen mérhetetlen buta, sztereotípiákra, előítéletekre, klisékre épülő, magyar belpolitikától eltérően, egy másik értelmes, intelligens lehetőséget mutassak a politizálásra.
    Marhára unom a belső ellenségkép állandó felélesztését, a jobboldalon (pl.: kurucinfó) aki rossz, az minimum zsidó, nemzetáruló. A kormány oldalról is folyton az oszd meg és uralkodj politikája ömlik, hetente másik társadalmi réteget célozva meg, szembefordítva őket egymással (gyógyszerészek, orvosok, tanárok, rendőrök, buszvezetők stb.) Szóval mindig van kire haragúdni, arra persze senki sem akar rájönni, h közös összefogásra lenen szükség. Mit lehet tenni? Írom ezt a blogot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés