Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Te, itt nincs szó semmiféle zsidózásról, se Tomcatről. Egyátalán nem kényes a téma, te teszed azzá, hogy összemosod a magyar szlsőségeseket ezzel. Ha elolvastad volna a blog bevezetőjét, tudnád, h undorodom a magyar belpolitikától és nem szándékozom a cikkek kapcsán ilyen párhuzamokkal foglalkozni.
Ha nekem kellene a magyar politka és a cikk kapcsán párhuzamot vonnom, én a szerkezeti reformokat emelném ki, amelyek nálunk is lezajlottak, zajlanak folyamatosan.
A bombagyáros marhaságtól elment a kedvem miután elolvastam a felvezető szöveget, miszerint terjesszem mint niggerek az AIDS-et, ennél szinvonalasabb megnyilvánulásokról van itt szó általában. És nem is hiszem ezek után, h újat tudnának mutatni nekem. A vélemélnyemet meg már megalkottam ócska sztereotípiák nélkül is.
Ezzel a bloggal az a célom, h pont az ilyen mérhetetlen buta, sztereotípiákra, előítéletekre, klisékre épülő, magyar belpolitikától eltérően, egy másik értelmes, intelligens lehetőséget mutassak a politizálásra.
Marhára unom a belső ellenségkép állandó felélesztését, a jobboldalon (pl.: kurucinfó) aki rossz, az minimum zsidó, nemzetáruló. A kormány oldalról is folyton az oszd meg és uralkodj politikája ömlik, hetente másik társadalmi réteget célozva meg, szembefordítva őket egymással (gyógyszerészek, orvosok, tanárok, rendőrök, buszvezetők stb.) Szóval mindig van kire haragúdni, arra persze senki sem akar rájönni, h közös összefogásra lenen szükség. Mit lehet tenni? Írom ezt a blogot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tönk szélén az IMF Irta Russell Mokhiber és Robert Weissman Talán nincs is a Földön...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest