- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Te, itt nincs szó semmiféle zsidózásról, se Tomcatről. Egyátalán nem kényes a téma, te teszed azzá, hogy összemosod a magyar szlsőségeseket ezzel. Ha elolvastad volna a blog bevezetőjét, tudnád, h undorodom a magyar belpolitikától és nem szándékozom a cikkek kapcsán ilyen párhuzamokkal foglalkozni.
Ha nekem kellene a magyar politka és a cikk kapcsán párhuzamot vonnom, én a szerkezeti reformokat emelném ki, amelyek nálunk is lezajlottak, zajlanak folyamatosan.
A bombagyáros marhaságtól elment a kedvem miután elolvastam a felvezető szöveget, miszerint terjesszem mint niggerek az AIDS-et, ennél szinvonalasabb megnyilvánulásokról van itt szó általában. És nem is hiszem ezek után, h újat tudnának mutatni nekem. A vélemélnyemet meg már megalkottam ócska sztereotípiák nélkül is.
Ezzel a bloggal az a célom, h pont az ilyen mérhetetlen buta, sztereotípiákra, előítéletekre, klisékre épülő, magyar belpolitikától eltérően, egy másik értelmes, intelligens lehetőséget mutassak a politizálásra.
Marhára unom a belső ellenségkép állandó felélesztését, a jobboldalon (pl.: kurucinfó) aki rossz, az minimum zsidó, nemzetáruló. A kormány oldalról is folyton az oszd meg és uralkodj politikája ömlik, hetente másik társadalmi réteget célozva meg, szembefordítva őket egymással (gyógyszerészek, orvosok, tanárok, rendőrök, buszvezetők stb.) Szóval mindig van kire haragúdni, arra persze senki sem akar rájönni, h közös összefogásra lenen szükség. Mit lehet tenni? Írom ezt a blogot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest