- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csákk
senior tag
jujj, nagyon gótikus lett
cuki, gtatula -
jerry311
nagyúr
Mivel a gyári hűtő aktív volt illetve a sajátom nem és ha mégis azt nem a VGAról akarom majd hajtani, emiatt lehet gondok lesznek abból kifolyólag, hogy nem lesz teljesítmény a VGA ventillátorcsatlakozójánál, ide lehet akkor bekerül egy ellenállás, de remélem nem kell ,mert fogalmam sincs hány Amperes a ventije.
Szvsz, nem lesz gond. Mindkét 6600GT-m venti csatlakozója üres, mert a vf700-ak csatlakozó bizony 3 tűsek... így mennek már vagy egy éve gond nélkül. -
juliabrilke
veterán
Grat hozzá!
A hőmérsékleti eredmények se rosszak. VIszont a 3pci foglalatért egy kicsit kár. -
N1
tag
Szép munka!
Nem görbül a kártya?
Én egy félkilós rézbordát operáltam rá, egy 8000-et pörgő ventilátorral, egy 9800pro-ra, az is szépen nézett ki. Fel kellett kötni a kártya sarkát a házhoz, különben le is hajlította volna.. -
törölt tag
Lájtos kis hűtő, MUHAHA
Szal ecsém te egy állat vagy, én viszont állatbarát
Szép volt -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Dr. Romano #7 üzenetére
én már más szempontokat tartok szem előtt, a régi configom is bőven megtette volna nekem teljesítményben, ez szinte ingyen hullott az ölembe, csakhát ahogy írtam is rettentő hangos volt.
De ha gondolod dobhatok majd egy ilyenféle tesztet is róla. Mik az átlageredmények ezzel a kártyával? -
Dr. Romano
veterán
Gartula, szép munka!
De a hőmérséklet csökkenésen kívül, lett más haszna? Tovább lehet húzni? (mondjuk az alap terhelt 89 fokkal én biztos nem mertem volna).
-
VR6-Fan
veterán
Szia!!
stilus,
szép és preciz munka
(én egy 7600-osra pakoltam 300g rezet.) -
SaNyEe
aktív tag
mindenkinek thx a hozzászólásokat, zolee köszi a kiegészítést, lehet beleépítem a modba is.
Igazából ez egy nagyobb átalakítás első lépcsője volt, hamarosan érkezek egy újabb/rövidebb írással, majd valami csendes PC vagy ilyesmi címmel ha végre minden cucc kéznél lesz.
Addigis sikerekben és moddingokban gazdag napokat mindenkinek -
-zolee-
tag
Na ez már valami! Imádom az ilyen házi barkácsolásokat meg az olyan embereket akik nem félnek egy kis fűrészelés/reszeléstől.
A megvalósítás nekem is nagyon tetszik és ugye az eredmények is magukért beszélnek. Jah és a piros LED is plusz pont mert már én is kezdem únni a kék LED -es megvalósításokat. Szal faja. Jah és az a ''kis bigyó'' chip a GPU alatt... na az tisztességes nevén egy HSI (High Speed Interconnect) chip ami tulajdonképpen a GPU felől érkező jeleket alakítja át, hogy az kompatibilis legyen az AGP szabványal ugyanis a GeForce karikat a 6. szériától kezdve alapvetően PCIe architekturára tervezték. Ez minden AGP -s kártyán megtalálható.
-
cronos
tag
Szépmunka ez is.
-
cizoe
őstag
Hella! Jó kis moddin írás, grat!
merész dolog ezt a monstrumot lefelé rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- iPhone topik
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- Formula-1
- Hegesztés topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest