- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Namost: a linkelt cucc ad egy frontendet. Felül tudod megadni a filmet, lejjebb a feliratot. És az alatt van egy üres sor, hogy extra paraméterek (vagy valami ilyesmi, most nincs előttem) és oda.
Ugyanakkor amit te használsz, az egy meglehetősen régi verziójú MPlayer (egy éves, vagy több), az illető már nagyon régóta nem frissített (régen én is onnan szedtem). Innen [link] leszeded ezt, ebben minden van: friss, adott processzorra optimalizált MPlayer, kodek dll-ek és egy Media Player Classic-szerű kezelőfelület. Valamint itt is meg tudsz adni extra paramétereket.
Vagy mehetsz a hivatalos honlapra [link], leszeded a legfrissebb MPlayert, kitömöríted, és ugyanabba a mappába telepíted ezt: mpf_setup_0-18-2.exe [link]. Én az előző megoldást javasolnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Wii U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged