Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Namost: a linkelt cucc ad egy frontendet. Felül tudod megadni a filmet, lejjebb a feliratot. És az alatt van egy üres sor, hogy extra paraméterek (vagy valami ilyesmi, most nincs előttem) és oda.
Ugyanakkor amit te használsz, az egy meglehetősen régi verziójú MPlayer (egy éves, vagy több), az illető már nagyon régóta nem frissített (régen én is onnan szedtem). Innen [link] leszeded ezt, ebben minden van: friss, adott processzorra optimalizált MPlayer, kodek dll-ek és egy Media Player Classic-szerű kezelőfelület. Valamint itt is meg tudsz adni extra paramétereket.
Vagy mehetsz a hivatalos honlapra [link], leszeded a legfrissebb MPlayert, kitömöríted, és ugyanabba a mappába telepíted ezt: mpf_setup_0-18-2.exe [link]. Én az előző megoldást javasolnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő