Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
Csak nem megy a Brtók. A debug console-ban az van, h kapcsolódás, a cache set to 320kb, majd alatta, h cache fill 0.07%. Olyan mintha nem várna eleget a progi a kiszolgálóra, hol lehetne ezen állítani.
Adsz a MPUI-hoz linket, mert csak korábbi verziót találtam hirtelen?
Köszi! -
moma
őstag
válasz
cousin333
üzenetére
Áá mostmár annyira megszoktam ezt a billentyűzetről kezelést, hogy már nem szívesen váltanék (bezzeg az elején anyáztam miatta rendesen
)
Egyébként annyira engem sem zavar, csak jobb lenne ha nem lenne, pontosabban csak ha akarom. Mondjuk, pont azért mert nem nagyon zavar, halogatom mindig hogy utána olvassak
A billentyűzet kiosztás egyébként benne van a readme.txt-ben is, szóval nem kell keresgélni hozzá nagyon... -
-
deter
aktív tag
válasz
cousin333
üzenetére
Én láma windows felhasználó vagyok, így gondoltam letöltöm a kezelőfelülettel rendelkező válltozatot. Ezután a letöltöttem a kodek gyűjteményt, konkrétan ezt->Windows x86 20061022. Majd kicsomagoltam és bemásoltam a codecs mappába. De nem működik..

Mi a teendő?
üdv_
deter -
válasz
cousin333
üzenetére
Miből gondolod, hogy nem tudom használni?
A mencoder egy csomagban van az mplayerrel, mindkettőt egy Mplayer-akarmi fileban töltöm le az mplayerhq.hu-ról.
A transcode nekem legalább 80%-kal gyorsabban fut, mint a mencoder. Ergo nem használok mencodert. Nem látom problémának, ha valaki a hátrányait is látja egy rendszernek. -
rii
nagyúr
jogos ...

nem szoktam foglalkozni vele, mit ír ki.
ha nem működik, megpróbálom kitalálni, hogy mi lehet a hiba .... ja .. hogy elmondja a program maga, mi lenne az orvosság ....
amúgy sztem is ez a legkirályabb vid.player.prog.
kicsi, nem kell installni, gyors (bitnagul) és ami kell, 90%-ban lejátsza
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)