Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Namost: a linkelt cucc ad egy frontendet. Felül tudod megadni a filmet, lejjebb a feliratot. És az alatt van egy üres sor, hogy extra paraméterek (vagy valami ilyesmi, most nincs előttem) és oda.
Ugyanakkor amit te használsz, az egy meglehetősen régi verziójú MPlayer (egy éves, vagy több), az illető már nagyon régóta nem frissített (régen én is onnan szedtem). Innen [link] leszeded ezt, ebben minden van: friss, adott processzorra optimalizált MPlayer, kodek dll-ek és egy Media Player Classic-szerű kezelőfelület. Valamint itt is meg tudsz adni extra paramétereket.
Vagy mehetsz a hivatalos honlapra [link], leszeded a legfrissebb MPlayert, kitömöríted, és ugyanabba a mappába telepíted ezt: mpf_setup_0-18-2.exe [link]. Én az előző megoldást javasolnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmgyűjtés
- Háztartási gépek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Borderlands 4
- Milyen autót vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest