- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Huh, ez a topic valami égi jel!
Épp ezzel foglalkoztam, mikor megláttam a fórumtémák között.
Nagyon korrekt írás, tetszik.Viszont van egy nagy problémám, hátha tudja rá valaki a megoldást.
Mikor benyomom a vlc-t és végigcsinálom a lépéseket (frissítem a listát, kiválasztom a videó és a hang eszközt) ekkor a van egy apró kis bajom. Nincs hang! (kép sem jött még össze, de szerintem azt megoldom) A hangeszköz melletti beállítás gombbal előhívom azt az ablakot, ahol megadható hogy melyik bemenetről adja a hangot (alapértelmezett: "mono in") de mivel nekem nem azon van, hanem a CD bemeneten, ezért átkapcsolom. OKra klikk és várok, hogy legyen hang. Nincs! Ha ismét megnyomom a beállítást, ismét "mono in"-en van! Nem marad meg abban az állapotban, amit megadtam neki.X-aktás eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Szemüveges topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Kerékpársportok
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magisk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest