- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
Elképzeltem a cuccot, amint épp stratégiai játékot játszok vele. Igazi terepasztal feeling. Olyan lenne majdnem mint amikor én pakolgattam a játékkatonákat
Mondjuk tény, hogy otthonra valamilyen módon dönteni kéne mert elég gyorsan megnőne a gerincferdülések száma. Már amúgy is olyanok a gyerekek metszetben mint egy kérdőjel... -
Efbialy
tag
Az alap ötlet szerintem nagyon jó, csak nekem az a problémám ,hogy jó hogy nézel képeket, meg filmet meg hallgatsz vele zenét, de ha mondjuk böngészni akarsz vele, akkor fél óra görnyedés az asztal fölött már nem a legjobb, tehát ez ebben a formában még tényleg csak ilyen sznob éttermek kaszinók meg nappalik kelléke lehet mert általános célokra nem valami jó.
-
törölt tag
Mekkora ötlet! Nem sámli. Ha ez valóban így fog működni a közeljövőben, mint ahogyan azt a prezentációkon láttuk, akkor ez már igen!
-
7
addikt
A Surface egy jó alapötlet, de csupa olyan dolgokat mutatnak be vele, aminek semmi, de semmi értelme. Használható lenne, ha más volna a cél, nem pedig az, hogy átlagjúzerek májerkodjanak, hogy ilyenjük is van
[link] -
Shim
őstag
Csak hogy ne feledkezzünk meg róla, nem csak az Apple/MS foglalkozott multi touch kijelzőkkel: [link]
-
3psilon
aktív tag
Hát nem is az a durva benne... (de, a Vista a világ 10. csodája
)
A kivetítő cucc meg az infraérzékelő. Tökjó lenne, ha LCD kijelző fölé helyezett üveglap taperolását érzékelné. Egy ilyen elkészítése talán technológiai bravúr (mármint, hogy egyszerre több ponton is érzékelje az érintést), de olcsóbb és kisebb mint egy ilyen kivetítős izé. -
MBazsee
tag
Nem csak CAD-hez lenne jó, hanem mondjuk webes szerkesztésshez, Photoshop-hoz és hasinló progikhoz! Meg azért elképzelnék rajta egy Age of 3-at, vagy az újabb verziót! Arra nagyon király lenne és az élmény sem utolsó!
Egyébként írta a cikk írója, hogy egy átlagos pc az alapja, egy jobb videókarival megspékelve! -
3psilon
aktív tag
Szerintem inkább mellé jó. FPS-nél maradok az egérnél, de lehet, hogy egy CAD programnál segíthet (sőt!); gondoljatok bele, pár mozdulattal lehet mozogni, mellétesznek egy tollat és egy egeret, és tényleg mindenre jó.
De nem hinném hogy akkora űrtechnológia volna... csak a mikrózaft szeret mindent felhypeolni.
Ráadásul szerintem az e-papír különben is nagyobb forradalom lesz, ha tömegesen elérhetővé válik. -
Habib[HUN]
senior tag
Sokat nézték a Star Trek-et
Amúgy tényleg van benne fantázia, lehet hogy ez váltja a bill+egér kombót. Az idő eldönti, hogy mi lészen.
szerk helyesírás
[Szerkesztve] -
ploteus
aktív tag
Nekem ez nqagyon tetszik, nem lehetne egy kis polski ára?
-
Zoleszka
csendes tag
Szerintem csak azt kell megvárni amíg a kínai össze nem rakja egy marék rizsért óránként! Utána minden sznob ilyet vesz! Ha már vettek eleget akkor lefelé indul az ára És a végén még az ebédlőasztal is ilyen lesz! És lehet morogni, hogy az afrikaiaknak nincs kajájuk meg házuk se!
Amúgy nagyon jó írás lett gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mai fejlődő világunkban, egyre több olyan számítógépes koncepciókat készítenek, amelyek...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest