Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fryskitt #117 üzenetére
A második részével eggyetértek az elsővel nem, pihenés? Hmm, kari, húsvét, meg pünkösd miatt... jólesik, persze.
De pl. hanuka miatt miért nincs ünnep? Elmondom, mert kb 25-30munkanappal kevesebb munkanap lenne a világon ha mindenki belevonna mindenkit a saját maga ünneplésébe. Nem csak kereszténység létezik. Ugye-ugye, lehet hogy még azt se tudod hogy mi az hogy hanuka... próbálna más belevonni ebbe az ünnepbe... lehet hogy erősen tiltakoznál, mint ahogy több10-100millió ember a világba biztosan tiltakozna ha megpróbálnák őt bevonni. És itt elérekztünk a díszítéshez, ezek a dekorációk, nem éppen a karácsony miatt vannak, nehogy azt gonold, az egész üzlet(persze mit is várhat az ember egy olyan vallástól aminek az alapjait politikusok rakták le), erre van az egész kihegyezve, az egész karácsony. Nem arról szól hogy eggyütt legyen a család, ahol meg erről szól az nem akad fenn olyan dolgokon hogy miért hiányzik a díszítés meg miért nem ünneplik a munkahelyen.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Fryskitt #117 üzenetére
Te teljesen félreérted a helyzetet.
Én nem megértő vagyok, hanem képes a másik szemszögből is látni a dolgokat. (Legalább is, ezt gondolom magamról. Egyébként általában megértő is, de nem megértő mindenek felett.)
Olvasd már el légy szíves a topic elején írt postjaimat is. Abban már megfogalmaztam a véleményemet tolerancia ügyben. (Homlok egyenest ellenkezőt, mint amit most nekem tulajdonítasz.) -
tiv61us
őstag
Szo sincs sertdoserlo, csak elkepeszto a tajekozatlansag ami amerikat ovezi.
Nem jartam itt, itt elek kozel 10 eve.
Amugy megadtad a vegso lokest hogy irjak egy sorozatot az USA-rol ide a logoutb, teljesn ingyen
talan holnaop el is kezdem, mert tenyleg elkepeszto sztereotipiak es faszsagok keriingenek otthon, gondolom a politika es a media is teszi.
szoval semmi gond, csak pl. Te is leirtaf par mondatban az amerikaval kapcsolatos hulye demagogiat.
Na majd olvass ha lesz kedved
Ha holnap nem kell lemennem a 14-re akkor el is kezdem
ugy estefele
/egy vasarnap/
most J. A. jutott eszembe, az estefelerol kedvenc versem
bocs telapo az Offert
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
lehet, hogy az amerikaiak orultek, vagy csak meg most is sok a feher folt otthon
/elkepeszto postokat olvasok amerikarol/
itt unneplik a karacsomyt
a vendeglokben, utcakon fenyok, diszek vannak stb.
santa claus renszarvassal erkezik,/ az emberek tobb milliard dollart koltenek ajandekra/ gondolom ez is bun/
a karacsonyi repulojaratok kicsit surubbek mint a 6-os villamos
munkahelyeken is van party
es nem zavar senkit
thanksgiving mellett a legfontosabb csaladi unnep
a hanuka sem zavar minket, akik nem zsidok vagyunk
szoval ne keverjuk mar minden xarba amerikat
thx
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Hol olvastál Te itt bárminek is a betiltásáról?
A munkahely vezetése dönt úgy, hogy nem tart karácsonyi party-t.
Arra meg mit is mondhatnék, amikor azt írod hogy ''a főnökségnek egy gonddal kevesebb, és jelentős költésgcsökkentés.''
Eddig sem kötelezte erre senki őket. Saját, jól felfogott érdekükből, a dolgozóik hangulatának növelése miatt tartották meg. És pont az most a problémájuk, hogy a dolgozóik egy jelentős része lehet, hogy hindu, vagy muzulmán, vagy zsidó, és akkor ők ki lennének rekesztve ebből az ''ünneplésből''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest