Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
#16741888 #121 üzenetére
''vallási hagyományokra nem kell figyelni.''
Te most tanácsokat adsz hívőknek? Ihaj, nemkezded gyengén....
''nekem radikális véleményem van az egyházról, de ez is csak arra való nekik hogy több pénzt szedjenek ki az emberektől, de mondjuk ez egész évben jellemző rájuk, szóval nem túl meglepő.''
Mármint a te véleményed is csak arra való, hogy minnél több pénzt szedjenek ki belőlünk? vagy az egyház való arra, hogy minnél több pénzt szedjenek ki belőlünk?
vagy a pogányoktól átvett szokások?
Nekem is rendszeresen összeszedetlen és érthetetlen a stílusom de a tied még az enyémhez képest is egy katasztrófa. -
SLYM
veterán
válasz
#16741888 #140 üzenetére
begyepesedett? veled mi van ember? hány éves vagy? mi köze ennek a begyöpösödöttséghet? fogalomzavarba szenverdsz barátom. erre nem ez a megfelelő szó.
jaés figy. béke? te miről beszélsz? mi köze van a karácsonynak a hóborúhoz? meg mi köze van egy zsidónak ahoz, hogy én hogy díszítem fel a repterem, meg mit hogy kivel ünneplek? te figyelj. én megalapítam a SLYM vallást. mondjuk a haverjaim is SLYM-ikusok leszenek és mi elutazunk etiópiába és azt követeljük majd a fekáktól, hogy lécci WC papírral díszítsétek már fel a repteret mert az én vallásom ezt kívánja. jaés hámár írsz megtanulhatnál olvasni, mert olyan mintha nem is nekem írtad volna a hsz-ed. én nem azt írtam hogy a zsidó otthon ünnepelje a hanukát, tőlem itt is ünnepelheti, de ne követelje azt, ha én csak karácsonyt ünneplek ünnepeljek még mellette hanukát vagy mittoénénmit. vágod, vagy úgy írjam mint egy idiótának?
[Szerkesztve] -
válasz
#16741888 #124 üzenetére
Szerintem ha beszolsz valamire, akkor legyel mar egy kicsit tisztaban a tenyekkel. A keresztenyseg alapjait (masszivan epitkezve a zsido hagyomanyokra, ugye) egy acs rakta le, akinek a barati kore is leginkabb egyszeru, ketkezi emberekbol allt, nem politikusokbol. Ja, hogy te a Katolikus Egyhazra gondoltal? Az - mint a neve is mutatja - nem vallas, hanem egyhaz. Raadasul, a mai, szekularizalt karacsonyhoz egyiknek sincs tul koze, ha jol tudom, a Vatikan viszonylag keves plazat epitett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest