Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Fresnel vs ''prizmás fólia'':
Az elvük szerintem hasonló lehet, csak az előbbi körkörös, utóbbi totál lineáris.
''Tételezzük fel...'':
Azok csak ikonok
Amúgy nyugodtan tételezd fel. Az archicad pl asszem tök tiszta oktatási verzió, a másikat nem tudom, de nem én voltam 
Racecam: Hogy része vagy nem része a polarizátor a panelnak, az nézőpont kérdése. Leszedni biztos nem lehet róla
És nem is működne nélküle a panel, szóval szerintem mondhatjuk, hogy része.
Lapa:
A tasztatura is kapott a ''tisztításból''. Bekapcsolás közben össze-vissza pityegett, maguktól ugráltak elő az ablakok meg menük, szerkesztéskor csak úgy zúdult a sok ííííííí betű, meg ilyenek. Sajnos a tasztatúrapanel nem volt szétszedhető (100 gombot kellett volna épségben lepattintgatni, majd 100 kis filigrán műanyag X-mechanikát egyetlen törés nélkül kiszedni, amit sansztalannak ítéltem. És azt még nem is említettem, hogy a gumiharangocskák ragasztva voltak a fóliára. Így csak alaposan ki lett öblögetve tiszta vízben, majd hosszasan szárítgattam, de sok billentyű vagy tök halott maradt, vagy másikkal párban szinkronban működött (tehát mondjuk a ''z'' vagy a ''j'' betű lenyomására is mindig ''zj'' íródott ki. Ekkor kapott egy újabb mosást, de ez már sok volt neki: innentől se kép se hang. Hétfőn még megpróbálom utoljára, de nem fűzök hozzá különösebb reményt. Nem baj, a gombok jól jönnek majd ha a cserebillentyűzet megkopik idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Amúgy nyugodtan tételezd fel. Az archicad pl asszem tök tiszta oktatási verzió, a másikat nem tudom, de nem én voltam 
![[kép] [kép]](http://www.auo.com/auoDEV/gfx/tft-intro_lcd-framework.gif)