- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
plázában volt alkalmam kipróbálni macet meg minit..különbséget 20 perc alatt nem nagyon vettem észre sebességben(ami feeling)..mighty mouse volt melléjük rakva(halálosan idegesítő). ha nyerek a lottón veszek egy fullextrás macet, és széttöröm..aztán majd belinkelem ide a videót
sztem másra nem jók ezek(meg talán pénzkidobásra)..
ha bárki macra akarna váltani pcről, az előbb mindenképpen próbáljon ki egy macet..aztán gondolja meg magát.
itunes, quicktime stb..miért akarnál magadnak ekkora rosszat? mondom ezt ipod shuffle tulajdonosként(hálistennek már kezeli a winamp az új shufflet)..
a cikkbe beleírhatta volna a szerző hogy ''usa rezidens''..sztem ez meg is magyarázza a hozzáállását..hiszen ki van téve a mac propagandának..itthon ez minket hálistennek nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest